Νέο ύποπτο πακέτο εντοπίστηκε στην Ατλάντα, το οποίο είχε παραλήπτη το τηλεοπτικό δίκτυο ειδήσεων CNN.

Πρόκειται για το τρίτο πακέτο εντός μιας βδομάδας που στόχο έχει το CNN. Σημειώνεται ότι στην Ατλάντα βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία του δικτύου.

Το αστυνομικό τμήμα της Ατλάντα δήλωσε τη Δευτέρα το πρωί ότι ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση στις 9:38 π.μ. για ένα ύποπτο πακέτο σε ένα ταχυδρομείο κοντά στα κεντρικά γραφεία του CNN.

Το πακέτο φαίνεται πανομοιότυπο με τα άλλα πακέτα που ανέφεραν οι αρχές ότι είχαν σταλεί από τον ύποπτο Cesar Sayoc, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή.

Νωρίτερα το FBI ανέφερε ότι ειδική ομάδα στην Ατλάντα ανταποκρίθηκε σε μια κλήση για «ύποπτο πακέτο» στην ταχυδρομική υπηρεσία των ΗΠΑ στο κέντρο της Ατλάντα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου ότι το FBI είχε ειδοποιηθεί από την υπηρεσία ταχυδρομικών επιθεωρήσεων των ΗΠΑ για ένα ύποπτο πακέτο που έφθασε στην οδό 400 Pryor στο κέντρο της Ατλάντα. Το FBI δεν αναγνώρισε σε ποιον απευθύνθηκε το πακέτο. Αργότερα όμως, ο Πρόεδρος του CNN, Jeff Zucker, ανακοίνωσε ότι ένα ύποπτο πακέτο που απευθύνεται στο δίκτυο καλωδιακής τηλεόρασης αναχαιτίστηκε τη Δευτέρα σε ταχυδρομικό γραφείο της Ατλάντα.

Ο Ζούκερ δήλωσε ότι δεν υπάρχει επικείμενος κίνδυνος για τα κεντρικά του CNN. Είπε ότι όλα τα δέματα στο CNN εξετάζονται με αφορμή την αποστολή ύποπτων δεμάτων στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα. Μια από αυτές τις βόμβες ταχυδρομήθηκε στα γραφεία του CNN στη Νέα Υόρκη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο