Βόλεϊ: Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού (3-2)

Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ

Όπως και στο παιχνίδι των δύο ομάδων για το Λιγκ, έτσι και η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ σε ένα ματς διαφήμιση για το βόλεϊ και άκρως ακατάλληλο για καρδιακούς. Στο «σετ της μιας ανάσας» οι παίκτες του Δικέφαλου ήταν ψυχραιμότεροι και παρότι βρέθηκαν πίσω με 10-12, κατάφεραν να πάρουν το σετ με 15-13 και τη νίκη.

Η ΑΕΚ για ακόμη μια φορά βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να επικρατήσει των πράσινων. Βέβαια για την ανατροπή αυτή «βοήθησαν» και οι παίκτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι υπέπεσαν σε παιδαριώδη λάθη στους τελευταίους πόντους του 5ου σετ, «χαρίζοντας» κατά κάποιο τρόπο τη νίκη.

Στο πρώτο σετ της αναμέτρησης οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, μέχρι ο Παναθηναϊκός να πάρει ένα προβάδισμα τεσσάρων πόντων με το σκορ στο 7-11. Οι πράσινοι κράτησαν την υπέρ τους διαφορά και σταδιακά την αύξησαν φτάνοντας στο τελικό 25-18 και έκαναν το 1-0.

Στο δεύτερο σετ η ΑΕΚ ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα στο ξεκίνημα φτάνοντας στο 7-3, αλλά ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και οι δύο ομάδες έφτασαν χέρι-χέρι στο 19-18 υπέρ των κιτρινόμαυρων. Στο τελείωμα του σετ οι παίκτες της ΑΕΚ έδειξαν ψυχραιμία και έκλεισαν το σετ με 25-22.

Το τέταρτο σετ ήταν κλειστό με τις δύο ομάδες να φτάνουν στο 16-17 υπέρ του τριφυλλιού. Εκεί οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα σερί 3-0 και πήραν μια διαφορά που δεν γινόταν να ανατρέψει η ΑΕΚ, με τον Παναθηναϊκό να κάνει το 2-1 στα σετ με 25-19.

Το τέταρτο σετ ήταν κλειστό με τις δύο ομάδες να φτάνουν στο 16-17 υπέρ του τριφυλλιού. Εκεί οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα σερί 3-0 και πήραν μια διαφορά που δεν γινόταν να ανατρέψει η ΑΕΚ, με τον Παναθηναϊκό να κάνει το 2-1 στα σετ με 25-19.

Και το τέταρτο σετ ήταν κλειστό και καμία ομάδα δεν κατάφερε να χτίσει διαφορά. Η ΑΕΚ όμως πάλι ψυχραιμότερη στο κρίσιμο σημείο έμεινε ζωντανή και έστειλε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Στο πέμπτο και τελευταίο σετ οι δύο ομάδες έφτασαν μέχρι το 10-10 για να πάρει προβάδισμα δύο πόντων σε εκείνο το σημείο το τριφύλλι. Και πάλι όμως η «εφτάψυχη» ΑΕΚ δεν τα παράτησε και γύρισε το παιχνίδι, με τους πράσινους ωστόσο να «αυτοκτονούν» και να κάνουν παιδαριώδη λάθη, δίνοντας στους γηπεδούχους εύκολους πόντους που τους έδωσαν και τη νίκη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Η Βραζιλία παρουσίασε τη νέα φανέλα της με Ροναλντίνιο, Τζόρνταν, Ντόντσιτς και… βάτραχο του Αμαζονίου (pics, vids)

Ροναλντίνιο, Μάικλ Τζόρνταν, Λούκα Ντόντσιτς, δηλητηριώδεις βάτραχοι και στη μέση η νέα φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας για το Μουντιάλ 2026!

Σύνταξη

Ο Κερτ Ράσελ αναγκάστηκε κάποτε να κλωτσήσει δυνατά τον Έλβις Πρίσλεϊ για τις ανάγκες μιας ταινίας

Ο Κερτ Ράσελ αναφέρεται εύστοχα ως «Boy Kicking Mike» στην κωμική ταινία με τον Έλβις Πρίσλεϊ, καθώς όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός κλώτσησε πράγματι τον θρύλο του ροκ εν ρολ.

Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη
Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη

EU Rice Sector Faces Crisis Amid Rising Imports

European rice producers warn of growing market pressures as imports hit 1.7 million tons, urging policy changes to protect local production and ensure fair competition.

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007