Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μουρίνιο: Ο Ανιέλι μού είπε ότι θέλει 10 τίτλους στη σειρά
Ο Ζοσέ Μουρίνιο

Μουρίνιο: Ο Ανιέλι μού είπε ότι θέλει 10 τίτλους στη σειρά

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε σε δηλώσεις του έναν διάλογο που είχε με τον ιδιοκτήτη της Γιουβέντους μετά την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους μπιανκονέρι πριν μερικές μέρες για το Champions League

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχθηκε την μεγάλη δύναμη της Γιουβέντους, στην πρόσφατη αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Old Traford, για την τρίτη αγωνιστική του Champions League, όπου η ιταλική ομάδα νίκησε με σκορ 1-0.

Ο Πορτογάλος προπονητής, αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της Γιουβέντους, Ανδρέα Ανιέλι: «Στο τούνελ που οδηγούσε στα αποδυτήρια του γηπέδου μας είπα στον πρόεδρο Ανδρέα Ανιέλι ότι αυτή τη σεζόν ετοιμάζεται να κερδίσει το όγδοο πρωτάθλημα στη σειρά. Εκείνος απάντησε ότι δεν είναι αρκετό γι ‘αυτόν και θέλει φτάσει τα δέκα στη σειρά».

Ο Μουρίνιο πρόσθεσε: «Μου αρέσει το πως λειτουργεί η Γιουβέντους. Ήταν ήδη πολύ δυνατοί και παρόλα αυτά πήραν τέσσερις ακόμα μεγάλους παίκτες, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Μπονούτσι, ο Εμρέ Τσαν και ο Κανσέλο. Θέλουν το τρεμπλ και εάν δεν το καταφέρουν αυτή τη σεζόν, θα το κάνουν την επόμενη».

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024