Ερέρα: Αναλαμβάνω την ευθύνη

Ερέρα: Αναλαμβάνω την ευθύνη

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε την κριτική του για την κακή εμφάνιση του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ και για τις επιλογές του, που δεν λειτούργησαν όπως περίμενε

Εμφανώς απογοητευμένος από τη βαριά ήττα του Άρη από την ΑΕΚ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Πάκο Ερέρα. Ο Ισπανός τεχνικός επανέλαβε πολλές φορές ότι η ευθύνη για το αποτέλεσμα βαραίνει τον ίδιο και πως οι αποφάσεις που πήρε εκ των υστέρων αποδείχτηκαν εσφαλμένες, ενώ τόνισε πως είναι στο χέρι του να δώσει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ήμασταν μια ομάδα που προσπάθησε να έχει τον έλεγχο από την αρχή. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν σαν τη μέρα με την νύχτα, μια ομάδα εντελώς αντίθετη από αυτό που είδαμε στο πρώτο. Δεν είχαμε πια αυτοπεποίθηση με την μπάλα και κάναμε αρκετά λάθη. Ένα πράγμα που κάναμε καλά μέχρι τώρα ήταν ότι δεχτήκαμε λίγα γκολ. Δεν μπορούσα να αναγνωρίσω την άμυνα μας. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ στεναχωρημένος, όπως και οι παίκτες μου. Την Τετάρτη θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε καλύτερο εαυτό και να παίξουμε όπως το πρώτο ημίχρονο. Ξέρω ότι η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα αλλά ο μόνος τρόπος για να εξελιχθεί ο Άρης είναι να αντιμετωπίζει κάθε ομάδα με τον ίδιο τρόπο».

Για τη χρησιμοποίηση του Μπάσα ως στόπερ: «Έχουμε παίξει ένα παιχνίδι με Δεληζήση και Μάβραϊ και δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα. Αποφάσισα να παίξω με τον Μπάσα γιατί θεωρώ ότι μπορώ να βγάζει καλά τη μπάλα αφού δεν είχα τον Βέλεθ. Τελικά η επιλογή βγήκε βγήκε λάθος και αναλαμβάνω την ευθύνη».

Για το ότι ο Δεληζήσης έμεινε στον πάγκο: «Ο Δεληζήσης δεν ήταν έτοιμος να παίξει, κάτι τον ενοχλούσε. Δεν ήταν πολύ συγκεντρωμένος γι’ αυτόν τον λόγο. Αυτή την εβδομάδα έδειξε να είναι λίγο καλύτερα. Είναι δική μου δουλειά να πάρω καλύτερες αποφάσεις στο μέλλον. Τις αποφάσεις τις παίρνω για κάποιο λόγο, για να μπορέσουμε να βγάλουμε μπάλα στην επίθεση, για να έχουμε κατοχή της μπάλας. Αναλαμβάνω την ευθύνη για όλες τις επιλογές. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά είναι αλλιώς. Προτιμώ να κρίνομαι εγώ και όχι οι παίκτες».

Για το απαιτητικό πρόγραμμα του Άρη: «Η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι, έχουμε και ακόμη ένα με τον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολα παιχνίδια με δυνατές ομάδες. Προσπαθώ να διεκδικεί η ομάδα τα παιχνίδια και όχι να παίρνει ισοπαλία με 0-0. Πρέπει να εξελιχθεί ο Άρης και να παίζει με αξιώσεις απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να πιστέψουμε πιο πολύ στον εαυτό μας και να παίξουμε όπως σήμερα στο πρώτο ημίχρονο».

Για το πώς θα αγωνιστεί η ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό: «Δεν το έχω σχεδιάσει ακόμη, αυτό που προέχει είναι το Κύπελλο την Τετάρτη. Ελπίζω να έχω την ικανότητα να ενθαρρύνω και να δώσω κίνητρο στους παίκτες μου. Να μπορέσουμε να κερδίσουμε τα δυο παιχνίδια και να παίξουμε χωρίς φόβο και πρόσωπο με πρόσωπο με τους αντιπάλους. Υποχρέωσή μου είναι να είμαι πιο δυνατός απ’ όλους αύριο. Κάναμε πολλά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζω να έχουμε μια μεγάλη επιτυχία».

Για τον αγώνα Κυπέλου με τον Αήττητο Σπάτων: «Κατά 70% θα αλλάξω την ομάδα. Θα δώσω ευκαιρία σε παίκτες και θα ξεκουράσω άλλους, όπως ο Ματέο Γκαρσία και ο Μπρούνο Γκάμα».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Έληξε ο συναγερμός για το ύποπτο αντικείμενο στη βασιλίσσης Σοφίας

Το ύποπτο αντικείμενο που εντοπίστηκε στη Βασιλίσσης Σοφίας, ελέγχθηκε από κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν επικίνδυνο

Upd: 5.07.2026, 13:45
Σύνταξη

«Αν ήμουν όρθιος τα σίδερα θα είχαν μπει στο κεφάλι μου» - Ο άνδρας που τραυματίστηκε από κατάρρευση μεσοτοιχίας

τα συντρίμμια κατέληξαν στην ταράτσα και στην αυλή της παρακείμενης μονοκατοικίας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στα πόδια ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο Μαρούσι

Σύνταξη

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Υποκριτικό να εμφανίζεται ως πολέμιος της τοξικότητας ο πρωθυπουργός της θεωρίας των δύο άκρων

«Προκλητικός ο μετρ της τοξικότητας», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «φτάνει να εμφανίζεται και ως πολέμιος του διχαστικού λόγου. Όμως, έντεκα χρόνια μετά το δημοψήφισμα του 2015 εξακολουθεί να πολεμά μια κορυφαία στιγμή δημοκρατικής έκφρασης, αξιοπρέπειας και διεκδίκησης της λαϊκής κυριαρχίας», απέναντι σε «όσους χειροκροτούσαν την 'τρόικα εσωτερικού' και το 'Γερούν, γερά'»

Σύνταξη

Το δημοψήφισμα Τσίπρα θυμήθηκε πάλι η ΝΔ – Για τα «δημοψηφίσματα» των πολιτών εναντίον της, που δεν μπορούν να ζήσουν, ούτε λόγος

Η ΝΔ στρέφει τα «πυρά» της εκ νέου στον Αλέξη Τσίπρα, το αντίπαλο δέος του Μητσοτάκη δηλαδή για τις εκλογές, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, βγάζοντας από το χρονοντούλαπο το δημοψήφισμα του 2015, αλλά για την πολιτική αλλαγή που ζητούν οι πολίτες και το γεγονός ότι δεν μπορούν να βγάλουν το μήνα... ουδέν σχόλιο

Σύνταξη

Η ανανεωμένη λίστα με τα ρεκόρ του Μέσι: Τα μυθικά επιτεύγματα του «Λέο» στα Μουντιάλ και τι έχει… απομείνει (vids)

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να επενδύει τον ποδοσφαιρικό μύθο του, σαρώνοντας όλα τα ρεκόρ στο Μουντιάλ 2026 με την Αργεντινή. Τι έχει πετύχει έως τώρα και τι άλλο... εκκρεμεί.

Άκης Στρατόπουλος
Άκης Στρατόπουλος

Σαμαράς: Βίντεο-«βόμβα» με «καρφιά» κατά Μητσοτάκη – «Επιχειρήματα προέδρου Εδεσσαϊκού» τα περί διαγραφής του

Με ένα αιχμηρό βίντεο ο Αντώνης Σαμαράς δεν διαψεύδει τα σενάρια για τη δημιουργία κόμματος και επιτίθεται στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις πολιτικές της επιλογές και την πορεία της ΝΔ - Χαρακτηριστική απάντηση στον Π. Μαρινάκη, που δήλωσε ότι «αν κάνει κόμμα ο Σαμαράς θα επιβεβαιώσει την απόφαση διαγραφής του»

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Exit mobile version