Σε επιφυλακή το Μαξίμου για το ταξίδι Καμμένου στη Μόσχα
Το πρωθυπουργικό επιτελείο αναμένεται να είναι σε επιφυλακή για τη επίσημη επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Ρωσία δια παν ενδεχόμενο
Στραμμένα θα είναι τα κυβερνητικά βλέμματα στο ταξίδι του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στη Μόσχα.
Το πρωθυπουργικό επιτελείο αναμένεται να είναι σε επιφυλακή για τη επίσημη επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Ρωσία δια παν ενδεχόμενο.
Εξάλλου στην παρούσα φάση και με όσα έχουν διαδραματιστεί, δεν χωρεί εφησυχασμός και δεν θέλουν για μια ακόμη φορά, όπως και με το πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ, να βρεθούν προ εκπλήξεων.
Η επίσκεψη του προέδρου των ΑΝΕΛ στη Ρωσία γίνεται ένα χρονικό σημείο κατά το οποίο επιχειρείται προσέγγιση της Αθήνας με τη Μόσχα, έπειτα από μια μακρά περίοδο ψυχρότητας.
Και ως εκ τούτου, η ελληνική κυβέρνηση δεν επιθυμεί να υπάρξουν αναταράξεις που δύναται να δημιουργήσουν μείζονα ζητήματα τα οποία θα επιβαρύνουν το κλίμα μεταξύ των δύο χωρών ή να δώσει την αίσθηση ότι ο Καμμένος κινείται αυτόνομα στη Ρωσία.
Τα όσα συνέβησαν στην επίσκεψη Καμμένου στις ΗΠΑ και οι αναφορές του περί σχεδίου Β είναι ακόμη νωπά στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως αναφέρουν τα ΝΕΑ, ενώ η ρωσική πλευρά αξιολόγησε αρνητικά τα όσα είπε ο υπουργός Άμυνας γα αναχαίτιση της ρωσικής διείσδυσης στα Βαλκάνια, παρά το γεγονός ότι αντιτάσσεται στη συμφωνία των Πρεσπών, στην οποία και η ίδια είναι αρνητική.
Το ζήτημα για το Μέγαρο Μαξίμου είναι εάν θα πραγματοποιήσει επαφές και συναντήσεις που ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα στην ελληνική πλευρά κυρίως για το προγραμματισμένο ταξίδι του Πρωθυπουργού στη Μόσχα στις 7 Δεκεμβρίου και τη συνάντησή του με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.
- «Άλμα» υπόσχεται πάλι ο Μητσοτάκης στην κατεστραμμένη και εγκαταλελειμμένη Θεσσαλία
- «Η αλληλεγγύη δεν εκκενώνεται» – Πορεία για τα Προσφυγικά
- Ευχάριστα νέα στην Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει ο Γκάβι μετά από 7 μήνες!
- Γυναίκα πέρασε έξι μήνες στη φυλακή λόγω λάθους της ΑΙ
- «Markos by Night»: Απόψε στις 22.00 σε πρώτη μετάδοση στο MEGA
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 20 Μαρτίου




