WTA Finals: Στον τελικό Σβιτόλινα και Στέφενς
Εκλεισε το μεγάλο ραντεβού. Η Ελίνα Σβιτόλινα κέρδισε με 2-1 σετ την Ολλανδή Κίκι Μπέρτενς και η Σλόαν Στέφενς με 2-0 σετ την Καρολίνα Πλίσκοβα.
Για πρώτη φορά στην καριέρα τους οι Ελίνα Σβιτόλινα και Σλόαν Στέφενς προκρίθηκαν στον τελικό του WTA Finals που διεξάγεται στην Σινγκαπούρη και θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο. Στον πρώτο ημιτελικό, η 24χρονη Ουκρανή, νο 7 στον κόσμο και με 12 τίτλους στην καριέρα της, νίκησε μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα με 7-5, 6-7(5), 6-4 την Ολλανδή Κίκι Μπέρτενς, νο 9.
Στον δεύτερο ημιτελικό, η 25χρονη Αμερικανίδα, νο 5 στον κόσμο, με 6 τίτλους στην καριέρα της αλλά και ένα Γκραν Σλαμ, το περσινό Αμερικανικό όπεν, βρέθηκε να χάνει εύκολα 6-0 το πρώτο σετ από την Τσέχα Καρολίνα Πλίσκοβα, νο 8 στον κόσμο, όμως στην συνέχεια ανέκαμψε και επικράτησε με 6-4, 6-1.
- Σον Πεν, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπενίσιο ντελ Τόρο: Βραβεύονται στη Σάντα Μπάρμπαρα
- Η μοναξιά κάνει «πάρτι» στους νέους – παρά τα πολλά social media
- Αυτή είναι η ταινία που απέρριψε ο Τζακ Μπλακ και θα μετανιώνει για πάντα – «Γιατί ήμουν τόσο…»
- Πού σκοντάφτει η διπλή αναγραφή τιμής από το χωράφι στο ράφι- Στα όργανα της ΕΕ προσφεύγουν οι λιανέμποροι
- Τιμές φαρμάκων: Πώς θα επηρεαστούν από την είσοδο της Βουλγαρίας στην ευρωζώνη;
- Ερντογάν: «Η Δύση χάνει όλα τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούσε για να καταδικάζει και να απειλεί άλλες χώρες»


