
Χωρίς Τουρέ η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Απόλλωνα (pic)
Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό ματς με την Ελαφρά Ταξιαρχία - Εκτός αποστολής έμειναν οι Τουρέ, Τσιμίκας και Μεριά, όπως επίσης και οι τραυματίες Αχμέντ Χασάν και Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο.
Χωρίς τους Γιάγια Τουρέ, Κώστα Τσιμίκα και Γιασίν Μεριά, αλλά και τους τραυματίες Αχμέντ Χασάν και Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αυριανό αγώνα (29/10, 19:30) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Κυριακής προπονήθηκαν στο Ρέντη και μετά τo τέλος του προγράμματος ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την Ελαφρά Ταξιαρχία. Σε αυτή δεν βρίσκονται ο Ιβοριανός μέσος, ο νεαρός αριστερός μπακ και ο Τυνήσιος αμυντικός, αλλά και οι γνωστοί απόντες Αχμέντ Χασάν και Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο, με τον Δημήτρη Μάνο να είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος φορ που έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός των Πειραιωτών.
Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος στην αποστολή συμπεριέλαβε 19 παίκτες. Πρόκειται για τους: Χουτεσιώτη, Γιαννιώτη, Σα, Ομάρ, Κούτρη, Μιράντα, Βούκοβιτς, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Νάτχο, Φορτούνη, Φετφατζίδη, Λάζαρο, Γκιγιέρμε, Ναουέλ, Ποντένσε και Μάνο.
Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. / The squad players selected ahead of the match against Apollon Smyrni FC. #olympiacos #slgr #OLYAPOL #squadlist pic.twitter.com/VGZMvLZ8qG
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) October 28, 2018
- Η συλλογή τροπαίων συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό: Έφτασε τους 345 τίτλους
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 17-12: Κυρίαρχοι οι Πειραιώτες, ξανά πρωταθλητές
- Ο Vanilla Ice επιμένει ότι θα εμφανιστεί στην «γιορτή» του Τραμπ
- Ναταλία Γερμανού: «Η Γωγώ Μαστροκώστα αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά»
- Ο Τζόρτζιο Μαρκέτι στάθηκε στην κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό το 2024 (vid)
- Champions League: Η Παρί θέλει το repeat και η Άρσεναλ το πρώτο – Ζωντανά το pregame του μεγάλου τελικού στο MEGA



