Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Καλτσάς γλίτωσε τον Αστέρα στο 93'

Ο Καλτσάς γλίτωσε τον Αστέρα στο 93′

Η ομάδα της Τρίπολης ισοφάρισε τον Παναιτωλικό στις καθυστερήσεις

Ο Παναιτωλικός έφτασε μια ανάσα από την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα αλλά λογάριαζε χωρίς τον Καλτσά, καθώς ο ακραίος επιθετικός του Αστέρα σκόραρε στο 93’ δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα της Τρίπολης (1-1). Η ομάδα του Αγρινίου ήταν… έτοιμη να πανηγυρίσει μια πολύ σημαντική νίκη καθώς προηγήθηκε με τον Μοράρ στο 66’, αλλά τελικά ο Αστέρας βρήκε τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση με τον τρόπο που προαναφέραμε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Αν μη τι άλλο ένα πολύ σημαντικό γκολ για τους φιλοξενούμενους που γλίτωσαν την ήττα στο Αγρίνιο.

Κακό πρώτο ημίχρονο

Η εικόνα του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ικανοποιητική. Οι δύο ομάδες έδειξαν πολύ μεγάλη προσοχή στα ανασταλτικά τους καθήκοντα κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι λιγοστές. Η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε πάντως στους φιλοξενούμενους, με τον Μανιά να προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Κυριακίδη, χωρίς όμως η μπάλα να βρει δίχτυα. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Αγρινίου είχε να παρουσιάσει ένα σουτ του Μάζουρεκ, χωρίς όμως να ανησυχεί ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Αθανασιάδης, καθώς η μπάλα κατέληξε άουτ.

Με λίγα λόγια, ούτε οι παίκτες των δύο ομάδων δεν θα θυμούνται αύριο το πρωί τι έγινε στο πρώτο ημίχρονο, καθώς η αλήθεια είναι πως η εικόνα τόσο του Παναιτωλικού όσο και του Αστέρα ήταν απογοητευτική.

Μεγάλη «μάχη» στο δεύτερο ημίχρονο

Τα πράγματα πάντως ήταν διαφορετικά στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι δύο ομάδες βελτίωσαν την απόδοση τους και δημιούργησαν ευκαιρίες στις δύο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρήκαν πρώτοι δύο πολύ καλές στιγμές για να σκοράρουν στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Δοκάρι και γκολ ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός όμως βρήκε άμεσα τις «απαντήσεις» και είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μανά, σε κόντρα επίθεση στο 63’. Ο παίκτης του Παναιτωλικού έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ιγκλέσιας και βρήκε το δεξί δοκάρι του Αθανασιάδη.

Τρία λεπτά αργότερα πάντως η ομάδα του Αγρινίου πήρε το προβάδισμα, με την τύχη να χαμογελά στους γηπεδούχους. Ο Μάζουρεκ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα.

«Μίλησε» στο τέλος ο Καλτσάς

Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε πάντως ν’ αποφύγει την ήττα, καθώς οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης και στις καθυστερήσεις. Ο Καλτσάς ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 93’ και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μάρκος Πάουλο (46’ Γουίλιαν), Μάζουρεκ, Μοράρ (75’ Καμαρά), Ντίας, Ρότσα, Μαλής, Άργους, Λουσέρο, Μανά (81’ Χαντάκιας).

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Βλάχος (45’ Κώτσιρας), Κυριακόπουλος, Τριανταφυλόπουλος, Βαλίεντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο (72’ Δουβίκας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (60’ Φερνάντεζ), Μανιάς.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024