Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρελθόν ο Λου από τους Καβαλίερς!

Παρελθόν ο Λου από τους Καβαλίερς!

Τέλος από τους Καβαλίερς αποτελεί εδώ και μερικές ώρες ο Τάιρον Λου, ο οποίος πλήρωσε την κακή εκκίνηση της ομάδας του Κλίβελαντ στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Παρελθόν από τον πάγκο των Καβαλίερς είναι ο Τάιρον Λου, ο οποίος αποχώρησε από τον Κλίβελαντ μετά από το πέρας των πρώτων έξι αγωνιστικών.

Οι «ιππότες», στην μετά Λέμπρον Τζέιμς εποχή, έχουν αρχίσει εξαιρετικά άσχημα στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ καθώς μετράνε 6 ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, παρουσιάζοντας εξαιρετικά άσχημη εικόνα στα παιχνίδια τους. Λόγω αυτού του γεγονός, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισαν να απομακρύνουν τον Λου θεωρώντας ότι με την απόλυση του 41χρονου τεχνικού θα αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα της ομάδας.

Όπως αναφέρουν Μέσα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο GM των «Καβς», Κόμπι Άλτμαν, έκανε γνωστό τόσο στους παίκτες, όσο και στον Λου ότι δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου από εδώ και πέρα και ότι βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Αυτή τη στιγμή, ο επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον Λου είναι,Λάρι Ντροτυ, που παλιότερα έχει προπονήσει την ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024