Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Παραδέχθηκε την κλοπή ο Ρουφ: «Έβαλα το γκολ με το χέρι»!

Παραδέχθηκε την κλοπή ο Ρουφ: «Έβαλα το γκολ με το χέρι»!

Ο επιθετικός της Λιντς παραδέχθηκε ότι σκόραρε με το χέρι στο παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη επί της Λιντς στο Έλαντ Ρόουντ λόγω ενός τεράστιου διαιτητικού λάθους. Ένα λάθος που στέρησε από τους φιλοξενούμενους μια σπουδαία νίκη καθώς η Λιντς ισοφάρισε (1-1) με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο σκόρερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το χέρι.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο 25χρονος παίκτης της Λιντς, παραδέχθηκε μετά το τέλος του αγώνα, αυτό που είδαν όλοι, αλλά δεν μπόρεσε να δει ο διαιτητής και ο βοηθός του. Ότι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χρησιμοποιώντας το χέρι του. «Είδα την σέντρα και η μπάλα χτύπησε στο χέρι μου για να μπει στα δίχτυα. Πείτε ότι η μπάλα βρήκε το χέρι μου για να μπει γκολ, αλλά εδώ είναι θέμα του διαιτητή αν θα το μετρήσει ή όχι. Ο διαιτητής το μέτρησε». Χρήζει μάλιστα ιδιαίτερης μνείας ότι σχετικό ρεπορτάζ με τις δηλώσεις του Ρουφ φιλοξενεί το BBC.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τζεφ Έλτινγχαμ μίλησε με τον βοηθό του πριν πάρει την οριστική του απόφαση και είναι πραγματικά απορίας άξιον πως δεν είδε την παράβαση. Είναι μια φάση που ήδη έχει συζητηθεί πολύ στην Αγγλία.

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024