Ο Βραζιλιάνος διεθνής άσος της Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να κάνει με την μπάλα ό,τι θέλει και προκαλεί τους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν κάτι αντίστοιχο μέσω του hashtag #NewChallengeNjr!
Εντάξει, στο Μουντιάλ της Ρωσίας μπορεί να προσέλκυσε τα βλέμματα για τους λάθος λόγους! Κυρίως για τις βουτιές και τις αντιδράσεις του. Ο Νεϊμάρ όμως είναι ένας μικρός μάγος της μπάλας και αυτό δεν τίθεται προς αμφισβήτηση. Στην τελευταία προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν, μάλιστα, βάζει καλάθι με… τακουνάκι και μέσω του #NewChallengeNjr προκαλεί τους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν κάτι αντίστοιχο. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος ανέβασε το κατόρθωμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και ήδη κάποιοι προσπαθούν να τον μιμηθούν!
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Στη συνάντησή του με τον Νίκο Ζήση ο Ρίτσαρντ Σιάο εξέφρασε την ικανοποίησή του με την πρόοδο όλου του οργανισμού μέσα σ’ αυτόν τον πρώτο χρόνο διοίκησης της ΚΑΕ Άρης Betsson.