Άρης: Αποφασίζει ο Ερέρα

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να ανακοινώσει μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή του Άρη, ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ

Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται με την πρωινή προπόνηση. Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης ο Πάκο Ερέρα αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή, που θα ταξιδέψει το απόγευμα στην Αθήνα, ενόψει του αυριανού αγώνα.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών και θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, με εξαίρεση τον τραυματία Βέλεθ.

Την απουσία του Ισπανού αμυντικού θα καλύψει, πιθανότατα ο Σόουζα, που θα είναι ο παρτενέρ του Μάβραϊ στο κέντρο της άμυνας. Ο Ερέρα, πάντως, συνέχισε και στη προπόνηση της Παρασκευής να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, όχι μόνο σε ότι αφορά την ενδεκάδα, αλλά και για το σύστημα (δοκίμασε και το 4-2-3-1 και το 4-3-3) με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τυνησία: Διαδήλωσαν ζητώντας να απομακρυνθούν οι μετανάστες από την υποσαχάρια Αφρική

Το Τυνησιακό Φόρουμ Οικονομικών και Κοινωνικών Δικαιωμάτων κατήγγειλε ότι εκατοντάδες άνθρωποι εκδιώχθηκαν από καταυλισμούς στην Τύνιδα και οδηγήθηκαν «προς τα σύνορα με την Αλγερία»

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007