Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αισθητός και στη Μάλτα ο σεισμός της Ζακύνθου

Αισθητός και στη Μάλτα ο σεισμός της Ζακύνθου

Σε ενδελεχή κάλυψη του ισχυρότατου σεισμού 6,5 Ρίχτερ που ταρακούνησε σχεδόν όλη την Ελλάδα τα ξημερώματα της Παρασκευής, προχωρούν τα ΜΜΕ της Μάλτας

Σε ενδελεχή κάλυψη του ισχυρότατου σεισμού 6,5 Ρίχτερ που ταρακούνησε σχεδόν όλη την Ελλάδα τα ξημερώματα της Παρασκευής, προχωρούν τα ΜΜΕ της Μάλτας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα timesofmalta.com, «ένας σεισμός που χτύπησε την Ελλάδα νωρίς την Παρασκευή έγινε αισθητός και στη Μάλτα».

«Ο σεισμός έπληξε το Ιόνιο πέλαγος, 62 χιλιόμετρα δυτικά του Πύργου, στην Ελλάδα λίγο μετά τα μεσάνυχτα και είχε μέγεθος 6,5», συνεχίζει το δημοσίευμα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο σεισμός ήταν επίσης αισθητός στην Ιταλία, την Αλβανία και τη Λιβύη, ενώ κάνει λόγο για εννέα μετασεισμικές δονήσεις μέσα στις επόμενες τρεις ώρες.

Αρκετοί άνθρωποι από διάφορα μέρη της Μάλτας έφτασαν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για να δηλώσουν ότι το είχαν αισθανθεί, προχωράει το δημοσίευμα.

Η ομάδα σεισμικής παρακολούθησης και έρευνας του Πανεπιστημίου της Μάλτας δήλωσε ότι μια ακρογιαλιά μεγέθους 4,9 χτύπησε στις 22:22:54 (12,22 μ.μ. ώρα Μάλτας) και ο κύριος σεισμός μεγέθους 6,5 σημειώθηκε 32 αργότερα και έγινε αισθητός στη Μάλτα.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024