
Στον τελικό του Παγκοσμίου ο λαβωμένος υπεραθλητής Πετρούνιας
Παρά το πρόβλημα στον ώμο ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Ντόχα διεκδικώντας τον τρίτο σερί τίτλο του στη διοργάνωση
Τρεις ημέρες πριν υποβληθεί σε προγραμματισμένη επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος στον ώμο ο λαβωμένος Λευτέρης Πετρούνιας θα διεκδικήσει τον 3ο σερί παγκόσμιο τίτλο του στους κρίκους.
Ο έλληνας υπεραθλητής προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης που φιλοξενείται στη Ντόχα του Κατάρ με 15.266 βαθμούς (περισσότερους από την αντίστοιχη επίδοση στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος).
Κατόπιν αυτού ο Πετρούνιας θα προσπαθήσει την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου να διατηρήσει τα σκήπτρα του, καθώς είχε στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής τόσο το 2015 στη Γλασκώβη όσο και το 2017 στο Μόντρεαλ.
Ενδιάμεσα βέβαια κέρδισε και άλλα παράσημα στην ενόργανη γυμναστική με κορυφαίο όλων το Ολυμπιακό μετάλλιο του 2016.
Δείτε το πρόγραμμα του Λευτέρη Πετρούνια
- Η Ντέλσι Ροντρίγκεζ απαντά στο αν συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ για την σύλληψη του Μαδούρο – Ο ρόλος του Ρούμπιο
- Τι κρύβεται πίσω από την πτώση σε χρυσό, Bitcoin και Big Tech
- Ο Ζάκερμπεργκ «κλέβει» στέλεχος της Amazon
- Η Τεχεράνη καταγγέλλει επίθεση σε μονάδα αφαλάτωσης – Άφησε 10.000 Ιρανούς χωρίς νερό
- Εκρήξεις στο Κίεβο από μεγάλη ρωσική επίθεση
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα



