
Στον τελικό του Παγκοσμίου ο λαβωμένος υπεραθλητής Πετρούνιας
Παρά το πρόβλημα στον ώμο ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Ντόχα διεκδικώντας τον τρίτο σερί τίτλο του στη διοργάνωση
Τρεις ημέρες πριν υποβληθεί σε προγραμματισμένη επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος στον ώμο ο λαβωμένος Λευτέρης Πετρούνιας θα διεκδικήσει τον 3ο σερί παγκόσμιο τίτλο του στους κρίκους.
Ο έλληνας υπεραθλητής προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης που φιλοξενείται στη Ντόχα του Κατάρ με 15.266 βαθμούς (περισσότερους από την αντίστοιχη επίδοση στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος).
Κατόπιν αυτού ο Πετρούνιας θα προσπαθήσει την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου να διατηρήσει τα σκήπτρα του, καθώς είχε στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής τόσο το 2015 στη Γλασκώβη όσο και το 2017 στο Μόντρεαλ.
Ενδιάμεσα βέβαια κέρδισε και άλλα παράσημα στην ενόργανη γυμναστική με κορυφαίο όλων το Ολυμπιακό μετάλλιο του 2016.
Δείτε το πρόγραμμα του Λευτέρη Πετρούνια
- Παρίσι: Goldman Sachs και Citi λένε στο προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι – Φόβος τρομοκρατικής επίθεσης
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
- ΗΠΑ: Ο Χέγκσεθ απολύει τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού εν μέσω πολέμου
- Γιορτή σήμερα 3 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ



