Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κανονικά οι πληρωμές στον Παναθηναϊκό

Κανονικά οι πληρωμές στον Παναθηναϊκό

Στο Τριφύλλι μπήκε ένα εκατ. ευρώ, το οποίο έβαλε ο Αλαφούζος ή ο Πιεμπονγκσάντ και ο Νταμπίζας ενημέρωσε τεχνικό τιμ, παίκτες και υπαλληλικό προσωπικό ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα πληρωθούν όλοι

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης αυτό που ζήτησαν πριν αναλάβουν ήταν να κυλήσει η σεζόν οικονομικά χωρίς προβλήματα. Να πληρώνονται όλοι στην ώρα τους, ώστε να μην υπάρξουν θέματα στα αποδυτήρια.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τους υποσχέθηκε ότι δεν θα προκύψει καμία ανωμαλία, ανάλογη της περασμένης σεζόν κι αυτό σε πρώτη φάση φαίνεται να ισχύει. Στο ταμείο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπήκε την Παρασκευή ένα εκατ. ευρώ, όπως ενημέρωσε ο Αλαφούζος, τον οικονομικό διευθυντή Γιώργο Στάμο. Αυτό από συνεργάτες του Αλαφούζου διέρρεε ότι είναι το ποσό που είχε υποστηρίξει ότι έχει καταθέσει ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Κανείς, όμως, πλην του Αλαφούζου και του Ταϊλανδού δεν μπορεί να γνωρίζει την αλήθεια.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ένα εκατ. ευρώ και ο Νταμπίζας ενημερώθηκε από τους Κωνστάντο, Στάμο για την εξέλιξη. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, λοιπόν, μετέβη το απόγευμα στο «Γ. Καλαφάτης» και ενημέρωσε τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του, όπως φυσικά και τους παίκτες και το υπαλληλικό προσωπικό ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν κανονικά πληρωμές. Ο Δώνης και οι παίκτες θα εισπράξουν τη δόση Οκτωβρίου και οι υπόλοιποι τους μισθούς τους. Ο Νταμπίζας, παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι γίνεται το καλύτερο για να μην υπάρχει καμία καθυστέρηση στις πληρωμές και ζήτησε από τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου φάνηκε ότι είναι αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα και να μην σκέφτονται τίποτα άλλο.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024