Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης αυτό που ζήτησαν πριν αναλάβουν ήταν να κυλήσει η σεζόν οικονομικά χωρίς προβλήματα. Να πληρώνονται όλοι στην ώρα τους, ώστε να μην υπάρξουν θέματα στα αποδυτήρια.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τους υποσχέθηκε ότι δεν θα προκύψει καμία ανωμαλία, ανάλογη της περασμένης σεζόν κι αυτό σε πρώτη φάση φαίνεται να ισχύει. Στο ταμείο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπήκε την Παρασκευή ένα εκατ. ευρώ, όπως ενημέρωσε ο Αλαφούζος, τον οικονομικό διευθυντή Γιώργο Στάμο. Αυτό από συνεργάτες του Αλαφούζου διέρρεε ότι είναι το ποσό που είχε υποστηρίξει ότι έχει καταθέσει ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Κανείς, όμως, πλην του Αλαφούζου και του Ταϊλανδού δεν μπορεί να γνωρίζει την αλήθεια.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ένα εκατ. ευρώ και ο Νταμπίζας ενημερώθηκε από τους Κωνστάντο, Στάμο για την εξέλιξη. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, λοιπόν, μετέβη το απόγευμα στο «Γ. Καλαφάτης» και ενημέρωσε τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του, όπως φυσικά και τους παίκτες και το υπαλληλικό προσωπικό ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν κανονικά πληρωμές. Ο Δώνης και οι παίκτες θα εισπράξουν τη δόση Οκτωβρίου και οι υπόλοιποι τους μισθούς τους. Ο Νταμπίζας, παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι γίνεται το καλύτερο για να μην υπάρχει καμία καθυστέρηση στις πληρωμές και ζήτησε από τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου φάνηκε ότι είναι αισιόδοξος για θετικό αποτέλεσμα και να μην σκέφτονται τίποτα άλλο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο