Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Λ.Νιοτόπουλος για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,5 Ρίχτερ στις 01:54 την Παρασκευή.
«Οι κάτοικοι είναι καλά και στις υποδομές δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όλα λειτουργούν» δήλωσε ο κ. Νιοτόπουλος. Όπως επισήμανε, κλιμάκια των υπηρεσιών είναι στους δρόμους του νησιού προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν προβλήματα και να συμβάλλουν στο να μην επικρατήσει πανικός μεταξύ των κατοίκων.
Όπως τόνισε, κάποια μικρά προβλήματα που έχουν εντοπιστεί, έχουν ήδη αντιμετωπιστεί, ενώ έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο νησί, με ελάχιστες εξαιρέσεις σε κάποια σημεία της πόλης, που αντιμετωπίζονται αυτήν τη στιγμή.
Ο αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου δήλωσε ότι βρίσκεται διαρκής σύσκεψη στο κέντρο επιχειρήσεων, ενώ ελήφθη απόφαση να μην λειτουργήσουν τα σχολεία και οι δημόσιες υπηρεσίες την Παρασκευή, προκειμένου τα συνεργεία μηχανικών να προχωρήσουν σε ελέγχους για να εντοπίσουν τυχόν ζημιές.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής