Σε ηλικία 65 ετών και 17 ημερών αναλαμβάνει το πηδάλιο της Εθνικής ο Άγγελος Αναστασιάδης και έγινε ο δεύτερος γηραιότερος προπονητής στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Μεγαλύτερος σε ηλικία ήταν μόνο ο Σέρχιο Μαρκαριάν που είχε πάρει το χρίσμα 70 ετών, 3 μηνών και 14 ημερών (στις 15 Φεβρουαρίου 2015).
Από τους παίκτες της Εθνικής που μετέπειτα ανέλαβαν και πόστο προπονητή ο Αναστασιάδης είναι δεύτερος σε συμμετοχές. Εμφανίστηκε σε 12 αγώνες με το εθνόσημο έναντι 27 του Κώστα Πολυχρονίου. Υπάρχει ανάμεσά τους και ο Νίκος Χρηστίδης με 26 συμμετοχές, αλλά κλήθηκε να κοουτσάρει μόνο σε ένα ματς ως υπηρεσιακός.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.