Συνάντηση Καλογήρου – ΕΣΗΕΑ για τα αδικήματα διά του Τύπου
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η δυνατότητα άμεσης νομοθετικής πρωτοβουλίας για τα ζητήματα παραπομπής στην αυτόφωρη διαδικασία για τα αδικήματα των α. 361-363 Π.Κ.
Με την πρόεδρο της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), Μαρία Αντωνιάδου, τον γενικό γραμματέα, Σταύρο Καπάκο, και τον πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ), Θέμη Μπερεδήμα, συναντήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μιχάλης Καλογήρου.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η δυνατότητα άμεσης νομοθετικής πρωτοβουλίας για τα ζητήματα παραπομπής στην αυτόφωρη διαδικασία για τα αδικήματα των α. 361-363 Π.Κ. Ο κ. Καλογήρου εξέφρασε, επίσης, την πρόθεση της κυβέρνησης να εξετάσει τα ζητήματα που άπτονται ευρύτερα των αδικημάτων δια του Τύπου, στο πλαίσιο της αναμόρφωσης των νέων Ποινικών Κωδίκων.
Παράλληλα, τον υπουργό Δικαιοσύνης επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων, Mogens Blicher Bjerregård.
- LIVE: Τσέλσι – Νότιγχαμ Φόρεστ
- Παγιδευμένα 150 άτομα σε κρουαζιερόπλοιο με τους τρεις νεκρούς από χανταϊό – Δεν το αφήνουν να δέσει
- Σαρωτικοί έλεγχοι στα ηλεκτρικά πατίνια: Ένας στους τρεις οδηγά χωρίς κράνος
- Ο Δήμαρχος Τανάγρας εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας
- ΣΥΡΙΖΑ: Άλλη μία επιχείρηση συγκάλυψης το «όχι» στην Προανακριτική για το γαλάζιο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Σε βαθύ πένθος ο Δήμος Καισαριανής από τον χαμό του Γιώργου Κατημερτζή
