Πλάκα η Αρκούδα στον Τίγρη, με Κούλα Χασάν, Ευθυμιάδη και Κύρκο
Βοηθούς που δεν θέλει να βλέπει ο Τίγρης, ούτε ζωγραφιστούς βάλανε στο ΑΕΚ-Άρης. Και παρατηρητή, αυτόν που το είχε καταγγείλει ότι θα τον πνίξει με το κασκόλ.
Πλάκα κάνει στον Τίγρη η Ρώσσικη Αρκούδα. Τον Ευθυμιάδη του στέλνουνε βοηθό στο κεκλεισμένων των θυρών ΑΕΚ-Άρης. Είναι αυτός που στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0 τον Οκτώβριο 2016 κι ενώ η μπάλα είχε βγει εμφανώς άουτ, έδειξε «παίζεται» και σκόραρε ο Μάτος στο 94´. Ο άλλος βοηθός ο Κούλα Χασάν, είχε μετρήσει γκολ του Πέλκα στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος στις 24 Ιανουαρίου για το κύπελλο, 2-0.
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα (vid)
- Παρελθόν ο Μασεράνο από την Ίντερ Μαϊάμι – Τον διαδέχεται ο Γκιγιέρμο Όγιος (pic)
- Αρτέτα: «Δεν έχουμε κανέναν φόβο, έχουμε μια απίστευτη ευκαιρία μπροστά μας»
- Προηγήθηκε 2-0 η Μπαρτσελόνα με Γιαμάλ και Τόρες – Μείωσε η Ατλέτικο με τον Λούκμαν (vids)
- Νησιά Φερόε – Ελλάδα 2-3: «Διπλό», 3Χ3 και άνοδος για την Εθνική Γυναικών (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442