Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Ο Λέο Ζαμπά ξεχωρίζει στη βαθμολογία της UEFA

ΠΑΟΚ: Ο Λέο Ζαμπά ξεχωρίζει στη βαθμολογία της UEFA

Ο Βραζιλιάνος winger βρίσκεται στη 13η θέση του φετινού Europa League

Mέσα από ένα σύστημα αξιολόγησης που βασίζεται στα ατομικά στατιστικά στοιχεία η UEFA παρουσίασε στο επίσημο σάιτ της τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές των δυο πρώτων αγωνιστικών της φάσης των ομίλων του Europa League.

Στη βαθμολόγηση προστίθενται οι θετικές ενέργειες (γκολ, κλεψίματα, εύστοχες πάσες, ασίστ κτλ) και αφαιρούνται οι αρνητικές (λάθη κτλ) για να προκύψει το τελικό αποτέλεσμα.

Έως τώρα έχουν αγωνιστεί πάνω από 700 παίκτες, από τις 48 ομάδες που συμμετέχουν στους ομίλους του Europa League και ο Λέο Ζαμπά (ο οποίος είχε αναδειχθεί κορυφαίος παίκτης της 2ης αγωνιστικής για τη φοβερή του εμφάνιση απέναντι στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στη Λευκορωσία, όπου είχε δύο γκολ και δύο ασίστ στο διπλό με 4-1) βρίσκεται στη 13η θέση της διοργάνωσης φλερτάροντας με την πρώτη δεκάδα!

Ο νεαρός Βραζιλιάνος έχει συγκεντρώσει 3.491 βαθμούς αξιολόγησης και είναι τρίτος στη λίστα των επιθετικών που έχουν διακριθεί στη διοργάνωση, πίσω μόνο από τον Νταμπούρ της Σάλτσμπουργκ και τον Τροσάρ της Γκενκ.

Μετά από τον Λέο Ζαμπά, από τον ΠΑΟΚ, σε αυτήν τη βαθμολογία ψηλότερα βρίσκονται ο Χοσέ Μαουρίσιο και ο Δημήτρης Πέλκας. Ο Βραζιλιάνος χαφ είναι στην 59η θέση με 2.544 βαθμούς και ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός στην 151η θέση με 1.864 βαθμούς.

Ο Μαουρίσιο είναι ο 30ος πιο πολύτιμος μέσος στις δυο πρώτες αγωνιστικές του Europa League και ο Δημήτρης Πέλκας στην 72η θέση της ίδιας λίστας.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024