Φυλάκιση με αναστολή στον οπαδό του ΠΑΟΚ που τραυμάτισε τον Γκαρθία
Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, με διετή αναστολή, καταδικάστηκε ο οπαδός του ΠΑΟΚ που πέταξε πέρυσι ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής στον πρώην τεχνικό των ερυθρόλευκων, Όσκαρ Γκαρθία
Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, με διετή αναστολή, καταδικάστηκε ο οπαδός του ΠΑΟΚ που πέταξε πέρυσι ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής στον πρώην τεχνικό των ερυθρόλευκων, Όσκαρ Γκαρθία.
Ο οπαδός του ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε για ρίψη αντικειμένου και πρόκληση σωματικής βλάβης ενώ είναι υποχρεωμένος να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που διαμένει, δύο ώρες πριν από κάθε ματς του ΠΑΟΚ.
Θα παραμένει μάλιστα στο αστυνομικό τμήμα για όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά και για δύο ώρες ακόμα μετά την λήξη του παιχνιδιού.
Τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο δικηγόρος του ενώ όπως φαίνεται και από την απόφαση, το δικαστήριο δεν έλαβε υπόψιν του την υπερασπιστική γραμμή του κατηγορούμενου, σύμφωνα με την οποία ο οπαδός του δικέφαλου του Βορρά «έπεσε θύμα σκευωρίας».
Θυμίζουμε ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε τραυματιστεί από το ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής που είχε εκτοξεύσει εναντίον του ο κατηγορούμενος οπαδός του ΠΑΟΚ.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.