Kαλησπέρα σας. Tα 2-3 γκολ του 2.02 ήρθαν χθες στο ΚΠΡ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 3-0, δικαιώνοντας τη στήλη. Aυτή τη φορά οι «κουκουβάγιες» δεν έφεραν το αγαπημένο τους 2-1, έχασαν με 3-0.
Μένουμε στην Τσάμπιονσιπ για τον αγώνα Γουέστ Μπρομ – Ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν απρόσμενη ήττα με 1-0 στην έδρα της Γουίγκαν το Σάββατο και το εντυπωσιακό είναι ότι δεν σκόραραν. Ήταν μόλις η δεύτερη φορά αυτή τη σεζόν που δεν βρήκαν δίχτυα. 31 γκολ σε 13 ματς μετρούν, μακράν η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Over 3.5 τα 4 στα 6 τελευταία παιχνίδια τους στην Τσάμπιονσιπ, οπότε αναμένεται να επιστρέψουν στα γκολ απόψε.
Η Ντέρμπι του Φρανκ Λάμπαρντ δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, μπορεί να κάνει παιχνίδι ανάλογο με αυτό της Γουίγκαν και να μπλοκάρει τους γηπεδούχους, δέχεται όμως συνεχώς γκολ τελευταία και με τη Μπρόμιτς αυτό δεν είναι καλός οιωνός. Τα γκολ μας ενδιαφέρουν, όχι τα 2-3 αυτή τη φορά, αλλά το Over 2.5 που βρίσκουμε στο 1.80, εκτιμώντας ότι η καλύτερη επίθεση της Τσάμπιονσιπ θα επιστρέψει δριμύτερη. Αν βοηθήσουν και τα «κριάρια» στο σκοράρισμα ακόμα καλύτερα.
LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου για το πρώτο ημιτελικό του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βαλένθια – Παναθηναϊκός για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο Εργκίν Αταμάν συμπεριέλαβε τους Γκριγκόνις και Τολιόπουλο στη 12άδα του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς με τη Βαλένθια, αφήνοντας εκτός τον Καλαϊτζάκη.
LIVE: Ολυμπιακός – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μονακό για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.