
Άνοδος 0,87% στο Χρηματιστήριο
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:10, διαμορφώνεται στις 624,83 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,87%
Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, εν μέσω ήπιας ανοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών.
O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:10, διαμορφώνεται στις 624,83 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,87%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 2,85 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 1,05%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,23%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Σαράντης (+2,09%), της Jumbo(+1,89%) και της Alpha Bank (+1,65%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση καταγράφουν οι μετοχές των ΕΛΠΕ (-0,43%) και της Τέρνα Ενεργειακή (-0,32%)
Ανοδικά κινούνται όλοι οι επιμέρους δείκτες και τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (+2,25%) και των Τροφίμων (+1,51%).
Ανοδικά κινούνται 36 μετοχές, 11 πτωτικά και 10 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Τζιρακιάν +15,71% και Περσεύς +5,00%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Κρητών ‘Αρτος -7,81% και REDS-5,69%.
- Μεξικό: Συλλήψεις δυο ηγετών καρτέλ – Ο ένας δυνητικός διάδοχος του ισχυρού «Ελ Μέντσο»
- Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Γεωργιάδη για υποκλοπές: Ποιος μπορεί να πάρει στα σοβαρά αυτόν τον πολιτικό κωλοτούμπα
- Στον δρόμο για το Final Four του ΟΑΚΑ: Πρώτη «μάχη» με Μονακό για τον Ολυμπιακό – Για το break στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός
- Δουλειά της δικαιοσύνης δεν είναι να συγκαλύπτει την παρανομία και να προσφέρει ατιμωρησία σε μια κυβέρνηση που εγκληματεί
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»
- Ισόβια στον ηθοποιό Nathan Chases His Horse του «Χορεύοντας με τους λύκους» για σεξουαλικές επιθέσεις







