Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουζουνίδης: «Αυτά κερδίσαμε απόψε…»

Ουζουνίδης: «Αυτά κερδίσαμε απόψε…»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Μπάγερν Μονάχου στην συνέντευξη Τύπου.

Η ΑΕΚ πάλεψε και αυτό άρεσε στον Μαρίνο Ουζουνίδη, απέναντι στο μεγαθήριο της Μπάγερν Μονάχου. Ο τεχνικός της ΑΕΚ δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και δικαιολόγησε τις αμυντικές αδράνειες στις φάσεις των γκολ, αποδίδοντάς τις εν μέρει και στην πίεση του ποιοτικού αντιπάλου.

Παράλληλα χαρακτήρισε ως μεγάλο όφελος για την Ένωση τις εμπειρίες που συλλέγει στο Champions League, για τις οποίες δήλωσε βέβαιος ότι θα τη βοηθήσουν σε επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουζουνίδης:

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ:

«Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, αλλά αυτού του επιπέδου οι ομάδες είναι πολύ διαφορετικές. Εγώ θέλω όμως να σταθώ στους παίκτες μου που προσπάθησαν πολύ. Όταν πιέζεσαι θα κάνεις και λάθη. Το κακό είναι ότι δεχθήκαμε πολύ γρήγορα το δεύτερο γκολ και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Αυτά τα παιχνίδια όμως είναι μια ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε σε σχέση με αυτές τις ομάδες και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να τις πλησιάσουμε.

Δεχθήκαμε τα γκολ σε μια στιγμή που είχαμε μπει πολύ καλά στο παιχνίδι στο β’ ημίχρονο με τις ευκαιρίες του Μπακασέτα και του Κλωναρίδη. Έτσι είναι όμως αυτές οι ομάδες, μπορούν πολύ εύκολα να σε τιμωρήσουν. Συγχαρητήρια στην Μπάγερν, ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εμείς κάναμε τα λάθη μας, αλλά αυτά πολλές φορές προκύπτουν και από την ποιότητα του αντιπάλου, που σήμερα ήταν σοβαρός και συγκεντρωμένος».

Για το αν υπάρχει κέρδος για την ΑΕΚ από το σημερινό ματς:

«Το μεγάλο όφελος είναι οι εμπειρίες που αποκομίζουν οι παίκτες. Αντιμετωπίζουν μεγάλης κλάσης αντιπάλους και αυτό είναι όφελος. Πάντα υπάρχει στενοχώρια όταν χάνεις ένα ματς και σε εμάς ισχύει το ίδιο. Ωστόσο το “θέλω” από το “μπορώ” δεν είναι πάντα τόσο κοντά. Πιστεύω παρόλα αυτά ότι οι εμπειρίες που μαζεύουμε θα μας βοηθήσουν στα επόμενα παιχνίδια μας».

Για τα λάθη της άμυνας που οδήγησαν στα γκολ:

«Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη που έδωσαν ευκαιρίες στον αντίπαλο. Στο δεύτερο μπήκαμε καλά και δεχθήκαμε το γκολ σε μια κόντρα. Ανασταλτικά ήμασταν καλύτεροι σήμερα, αλλά αυτές οι ομάδες έχουν παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Γι’ αυτό λέω ότι αυτά τα ματς είναι ευκαιρία για μας να αξιοποιήσουμε τις εμπειρίες που παίρνουμε για να είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια και τις επόμενες προκλήσεις μας».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024