Οι σκέψεις Δώνη για την Τούμπα
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι πιθανό να αφήσει το 4-2-3-1 είτε για να παίξει με τρεις στα χαφ είτε για να παρατάξει τρεις στην άμυνα. Μπήκε με την ομάδα και ο Στάικος, εκτός ο Μουνιέ.
Ο Γιώργος Δώνης σε ό,τι αφορά το σύστημα, έχει αποδείξει ότι δεν είναι δογματικός. Ανάλογα τον αντίπαλο, τις συνθήκες που διαμορφώνονται στον αγώνα, παρατάσσει και την ομάδα του.
Στο τελευταίο ματς με τον Πανιώνιο, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με 4-4-2 και παρά το γεγονός ότι δεν βρήκε νωρίς γκολ, η πρώτη αλλαγή του τεχνικού του «τριφυλλιού» οδήγησε σε αλλαγή του συστήματος σε 4-2-3-1. Αυτό το σύστημα και το 3-4-2-1 είναι οι βάσεις πάνω στις οποίες κινείται ο 49χρονος προπονητής. Κόντρα στον ΠΑΟΚ και μάλιστα στην Τούμπα είναι από τα παιχνίδια που θα διαμορφώσει με γνώμονα την ποιότητα του αντιπάλου.
- Η «comfort zone» των παικτών, η αλήθεια του Champions League η αντίθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 95-80: Όνειρα τετράδας με Μίτσιτς και Μπράιαντ
- Ξέσπασμα Μουρίνιο κατά των παικτών του
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου
- LIVE: Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Άρσεναλ
- Οργή Καραπαπά για διαρροές ορισμών: «Να παραιτηθεί η ΚΕΔ και όλη η ΕΠΟ» – pics
- Παναθηναϊκός: Η 12άδα κόντρα στην Μπαρτσελόνα – Μέσα ο Γκραντ
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442