Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κώττας: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας»

Κώττας: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας»

Το ματς κόντρα στο ΠΑΟΚ σχολίασε ο σέντερ του Χολαργού Θωμάς Κώττας τονίζοντας ότι ο «δικέφαλος του βορρά» είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος.

Την επικείμενη αναμέτρηση του Χολαργού με τον ΠΑΟΚ (27/10, 15:45) σχολίασε ο Θωμάς Κώττας στην επίσημη ιστοσελίδα των νεοφώτιστων τονίζοντας ότι αντιμετωπίζουν ένα αντίπαλο με γεμάτο ρόστερ αλλά και η ομάδα του είναι πολύ δυνατή, ειδικά όταν παίζουν στην έδρα τους.

Πιο αναλυτικά, ο 22χρονος φόργουορντ/σέντερ τόνισε: «Παίζουμε απέναντι σ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο που διαθέτει ένα γεμάτο ρόστερ, όμως και εμείς είμαστε δυνατοί και παίζουμε στην έδρα μας. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε στο παιχνίδι είναι να είμαστε πολύ δυνατοί στην άμυνα, γιατί θα είναι ένα σκληρό ματς και πρέπει να έχουμε και αυτοπεποίθηση για να βάλουμε τα σουτ στην έδρα μας, ώστε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα μετά από την ήττα στο Περιστέρι.

Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να μας δώσει δύναμη και ενέργεια προκειμένου να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο. Τους περιμένουμε να γεμίσουν το γήπεδο δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα».

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024