Επεσε από ταράτσα, διαπέρασε πέργκολα και… σώθηκε
Αναστάτωση σε γειτονιά του Ηρακλείου Κρήτης.
Ανδρας στάθηκε… τυχερός στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Λεβήνου και Ιφιγενείας, στη Θέρισο.
Ο άνδρας έπεσε από την ταράτσα πολυκατοικίας, ύψους περίπου πέντε μέτρων, διαπερνώντας μάλιστα και την ξύλινη πέργκολα που υπήρχε στο ισόγειο.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον πολυτραυματία με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό στο πόδι.
Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση ενώ έφτασαν και αστυνομικοί προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άνδρας βρέθηκε στο κενό.
Πηγή: Cretapost.gr
- Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος – Ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
- Ναν: «Σκέφτηκα τον Κόμπι στο σουτ του Χέιζ-Ντέιβις»
- Akylas: Με την ελληνική σημαία έφυγε για τη Βιέννη
- Πρωτομαγιά: το κόκκινο νήμα του αγώνα, της θυσίας και της αξιοπρέπειας
- Ποιοι κλάδοι μπαίνουν στο στόχαστρο της Επιθεώρησης Εργασίας – Τα πρόστιμα στους παραβάτες
- «Η Γιουβέντους δίνει 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Λεβαντόφσκι»
- Ηλεία: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 13χρονο Κωνσταντίνο που σκοτώθηκε με πατίνι
- «Η Κυρά της Ρω»: Τρεις τελευταίες παραστάσεις στο θέατρο Φιλίπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442