
ΔΕΗ : Νέο αίτημα παράτασης στην πώληση λιγνιτικών μονάδων
Έως της 7 Δεκεμβρίου
Αίτημα για νέα παράταση, έως τις 7 Δεκεμβρίου, για την υποβολή προσφορών στον διαγωνισμό πώλησης των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ υποβάλλουν, σύμφωνα με πληροφορίες, προς την Κομισιόν, η κυβέρνηση και η Επιχείρηση.
Όπως αναφέρουν πηγές, ο λόγος του αιτήματος έχει να κάνει με την ανάγκη να αποτυπωθούν στις προσφορές τα νέα δεδομένα που φέρνουν οι αποφάσεις του υπουργείου Ενέργειας για την κατάργηση του τέλους λιγνίτη και της χρέωσης προμηθευτή.
Σημειώνεται ότι αυτή θα είναι η δεύτερη παράταση, με την προηγούμενη να λήγει στις 6 Νοεμβρίου, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αλλάζει η καταληκτική προθεσμία της 31ης Ιανουαρίου, κατά την οποία θα πρέπει να έχει αναδειχθεί ο νέος πλειοδότης των λιγνιτικών της Μελίτης και της Μεγαλόπολης.
- LIVE: Μπρέντφορντ – Φούλαμ
- Κηφισός: Συνελήφθη 46χρονος μετά από καταδίωξη – Έτρεχε μεθυσμένος με 200 χιλιόμετρα
- Κολωνός: «Βοήθεια, πνίγομαι» – Νέα στοιχεία για τη φωτιά στο διαμέρισμα όπου έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι
- Υπόκλιση του Νεϊμάρ: «Το ταλέντο του Γιαμάλ θυμίζει εμένα και τον Μέσι»
- Αθηνά Οικονομάκου: Η πρόβα νυφικού σε διάσημο οίκο μόδας
- Κεφαλονιά: Το έγγραφο των εργαζομένων του νοσοκομείου στις καταγγελίες για τα ΤΕΠ μετά τον θάνατο της 19χρονης






