Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πήγε η καρδιά του... στον Κουλούρη

Πήγε η καρδιά του… στον Κουλούρη

Ο Ατρόμητος πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-2, έχοντας για MVP τον Κουλούρη που πέτυχε δύο γκολ. Οι Περιστεριώτες ανέβηκαν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας

Ο Ατρόμητος συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία και στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 3-2 και έπιασε ξανά τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Περιστερίου πέτυχε την έκτη νίκη της σε εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος και παραμένει αήττητη, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που κάνει και την φετινή σεζόν ο Νταμίρ Κάναντι.

Ο Ευθύμης Κουλούρης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων καθώς πέτυχε δύο γκολ και είναι αυτή την στιγμή ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έχοντας πετύχει έξι γκολ. Ο νεαρός σέντερ φορ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους Περιστεριώτες τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με εύστοχο κτύπημα πέναλτι. Ο Αστέρας κατάφερε να ισοφαρίσει με άπιαστο σουτ του Βαλιέντε στο 57′ αλλά ο Ατρόμητος πήρε εκ νέου το προβάδισμα με αυτογκόλ του Μουνάφο στο 61′.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν όμως ότι ήταν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να μη φύγουν με «άδεια» χέρια από το Περιστέρι και κατάφεραν να ισοφσαρίσουν με γκολ του Μανιά στο 64′. Οι Περιστεριώτες δεν είχαν όμως πει την τελευταία τους λέξη και με γκολ του Κουλούρη στο 87′ πήραν την μεγάλη νίκη με 3-2. Ο Ατρόμητος τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μάντσον στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μπούσουλατζιτς, Μάντσον, Ουγκράι (81’ Κωτσόπουλος), Βασιλακάκης (64’ Μούγιακιτς), Μπρούνο (81’ Ούμπιδες), Κουλούρης.

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρτίνεθ, Βαλιέντε (68’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Καλτσάς, Τόνσο, Τσιλιανίδης (46’ Φερνάντεθ), Μανιάς (87’ Μπέλοκ).

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024