Ο Ιταλός τεχνικός έλυσε σήμερα την συνεργασία του με τον ρωσικό σύλλογο, καθώς παρά το γεγονός ότι οδήγησε την ομάδα της πρωτεύουσας στην κατάκτηση του τίτλου το 2017, η πορεία στο φετινό πρωτάθλημα είναι αντιστρόφως ανάλογη.
Μετά την ήττα με 3-2 από την Αρσεναλ Τούλα, η Σπαρτάκ βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης, ενώ σημειώνεται ότι στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την Ρέϊντζερς για το Europa League, στον πάγκο θα βρίσκεται ως «προσωρινός» τεχνικός ο Ισπανός, Ραούλ Ριάντσο.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έφυγε πριν λίγες μέρες από τη Μονακό και απ’ ότι φαίνεται δε θα μείνει για πολύ χωρίς δουλειά.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών