
Σπυράκη : Τσίπρας και Καμμένος κοροϊδεύουν τους πολίτες για να μείνουν στην εξουσία
Δηλώσεις της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ
«Πέντε μέρες τώρα ο κ. Τσίπρας αποφεύγει να εξηγήσει γιατί απέπεμψε τον κ. Κοτζιά που στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών. Kαι όχι τον κ. Καμμένο, που υποτίθεται ότι την πολεμά, αλλά επιτρέπει στα Σκόπια να δημιουργούν τετελεσμένα που είναι όλο και πιο δύσκολο να ανατραπούν», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.
«Οι κ. Τσίπρας και Καμμένος κοροϊδεύουν από κοινού τους πολίτες για να μείνουν για λίγους ακόμη μήνες στην εξουσία. Η αλήθεια είναι μία: Όσοι επιτρέπουν άπραγοι να ολοκληρωθεί η συνταγματική αναθεώρηση στα Σκόπια, θα φέρουν τεράστια ευθύνη απέναντι στην ιστορία. Με πρώτο τον κ. Καμμένο» πρόσθεσε η κ. Σπυράκη.
- Live: Ο αγώνας του Εμμανουήλ Καραλή στο Diamond League του Λονδίνου
- Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο φιλικό με τον Άγιαξ (pic)
- Gilmore Girls: Το ποσό που πωλείται το σπίτι της σειράς
- Κρήτη: Αγωνία για 17χρονη που αγνοείται από τις 10 Ιουλίου – Εκδόθηκε Missing Alert
- Σκύλος και καλοκαίρι: Γιατί το κλιματιστικό δεν είναι η μόνη λύση ενάντια στον καύσωνα
- Γερμανία: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της Κ.Ο. των CDU/CSU, λόγω αντιδράσεων για την απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας

