Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αστεία η κριτική σε Μάνταλο

Αστεία η κριτική σε Μάνταλο

Δεν νοείται να αμφισβητείται τόσο έντονα από τον κόσμο της ομάδας του ένας παίκτης που δεδομένα αποτελεί απαραίτητο κομμάτι για την ορθή λειτουργία των Κιτρινόμαυρων

Ο Πέτρος Μάνταλος έλειψε πολύ από την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού έχει αποδειχθεί πως αποτελεί παίκτη-κλειδί για την Ένωση. Ο αρχηγός της ΑΕΚ είναι ένας ποδοσφαιριστής που με την παρουσία του αλλάζει τα αγωνιστικά δεδομένα για το σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη και αυτό το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ο τεχνικός των πρωταθλητών.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως παρότι ο Μάνταλος μπήκε μόλις πριν λίγες μέρες στις προπονήσεις, ο Ουζουνίδης του έδωσε κατευθείαν φανέλα βασικού. Ο Μάνταλος έμεινε μάλιστα στο γήπεδο και στα 90 λεπτά, παρότι ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι με την Μπάγερν. Δείγμα και των πόσων στηρίζει στον έλληνα μέσο ο προπονητής του.

Ο διεθνής άσος είναι ο παίκτης που θα αναλάβει να οργανώσει το παιχνίδι των Κιτρινόμαυρων, να αξιοποιήσει τα επιθετικά όπλα της ομάδας με τις πάσες του και παράλληλα να δώσει λύσεις παντού. Κάτι, που έκανε το Σάββατο στη Ριζούπολη. Όπου φάνηκε ξεκάθαρα πόσο σημαντικό είναι για την ΑΕΚ να αγωνίζεται με τον Μάνταλο στη σύνθεσή της.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ και μαζί τον δρόμο προς τη νίκη. Σε ένα παιχνίδι που δεν κυλούσε ομαλά για την ΑΕΚ, η οποία έδειχνε να αντιμετωπίζει προβλήματα. Ωστόσο, η κλάση του Μάνταλου έκανε τη διαφορά, με τον έμπειρο μέσο να σκοράρει σε ένα καθοριστικό σημείο του ματς και να αλλάζει εντελώς τα δεδομένα.

Η αλήθεια είναι πως ο Μάνταλος ήθελε πολύ αυτό το γκολ. Ο αρχηγός της ΑΕΚ είχε δεχθεί έντονη κριτική το τελευταίο διάστημα για κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Κάτι, που συμβαίνει με τους ποδοσφαιριστές από τους οποίους ο κόσμος έχει υψηλές απαιτήσεις. Ωστόσο, στην περίπτωσή του το όλο ζήτημα έφτασε στα όρια του… αστείου. Μιας και δεν νοείται να αμφισβητείται τόσο έντονα από τον κόσμο της ομάδας του ένας παίκτης που δεδομένα αποτελεί απαραίτητο κομμάτι για την ορθή λειτουργία των Κιτρινόμαυρων. Σε όλα τα επίπεδα.

Sports in

Επίσημο: Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή για τα φιλικά στην Αμερική

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) επιβεβαίωσε την απουσία του Λιονέλ Μέσι από τα φιλικά του Μαρτίου στην Αμερική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024