Πάτρα: Πυρκαγιά σε σπίτι αποκάλυψε μια θλιβερή ιστορία [Εικόνες]
Μια... περίεργη ιστορία αποκάλυψαν οι φλόγες σε σε ισόγειο διαμέρισμα στην Πάτρα το βράδυ του Σαββάτου
Μια… περίεργη ιστορία «αποκάλυψαν» οι φλόγες σε σε ισόγειο διαμέρισμα στην Πάτρα το βράδυ του Σαββάτου.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το tempo24.gr, ένας άντρας, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια μόλις ξέσπασε η πυρκαγιά στο διαμέρισμα που βρισκόταν.
Η πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο και χρειάστηκε να κόψει την πόρτα για να μπει στο εσωτερικό και να τον σώσει από τις φλόγες.
Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς.
Σύμφωνα πάντα με το tempo24.gr, ο άνδρας ήταν για τρεις ημέρες κλειδωμένος μέσα στο διαμέρισμα και μάλιστα υπέδειξε το πρόσωπο που τον κλείδωσε στο σπίτι, με τους άνδρες της πυροσβεστικής να βρίσκουν μια τσάντα με τα στοιχεία κάποιας γυναίκας.
Ο 45χρονος είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός ωστόσο τα τελευταία χρόνια κάνει χρήση ναρκωτικών και έχει εγκαταλείψει τον εαυτό του.
Όπως είπαν περίοικοι της γειτονιάς στο τοπικό μέσο, ο Δήμος τον βοηθάει και τον έχει περιθάλψει αρκετές φορές.
- Από τον Πανιώνιο στην Ινδία ο Παύλος Δερμιτζάκης
- Αναταράξεις στο εμπόριο από τον δασμό 3 ευρώ – Τι θα κάνουν Shein και Temu
- Μαρκόπουλος: Πυρά στην «πολιτική χούλιγκαν» Κωνσταντοπούλου και στον Σαμαρά
- ΠΑΣΟΚ για παρακολούθηση Κούλογλου από το λογισμικό Pegasus – «Απαιτείται πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης»
- Ο Μόντριτς μίλησε με τον Αμορίμ και μένει στη Μίλαν
- Ιλιάδα ή Οδύσσεια; Το ερώτημα που διχάζει τους λάτρεις του Ομήρου εδώ και 2.500 χρόνια






