Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτη η Λίβερπουλ με Σαλάχ

Πρώτη η Λίβερπουλ με Σαλάχ

Οι κόκκινοι επικράτησαν εκτός έδρας της Χάντερσφιλντ με 1-0 χάρη σε γκολ του Σαλάχ στο 25'

Στις νίκες μετά από την ισοπαλία με την Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε η Λϊβερπουλ, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να επικρατεί της Χάντερσφιλντ με 1-0 με γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι «κόκκινοι» δεν παρουσίασαν τον καλό τους εαυτό  αλλά κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν από το παιχνίδι, δηλαδή τους τρεις βαθμούς. Χωρίς διάθεση οι παίκτες του Κλοπ, αλλά η καταπληκτική πάσα του Σακίρι προς στον Σαλάχ έδωσε την λύση που ήθελαν και να φύγουν νικητές από μια δύσκολη έδρα. Καλή εμφάνιση από τους γηπεδούχους που πάλεψαν να πάρουν κάτι από τον αγώνα αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ξεκάθαρες φάσεις για γκολ.

Οι «terriers» είχαν μια κλασική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν το παιχνίδι με την κεφαλιά του Ντεπουάτρ αλλά ήταν σε ετοιμότητα ο Άλισον. Οι γηπεδούχοι είχε φτάσει την κατοχή της μπάλας στο 65% αλλά από την στιγμή που η Λίβερπουλ κράτησε λίγο παράπανω την μπάλα στην κατοχή της μετά από το 60ο λεπτό, το παιχνίδι κύλησε ομάλα για τους reds.

Εξαίρεση η φάση του Μουνιέ ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ μετά από το λάθος του Λόβρεν στο 82ο λεπτό, με αποτέλεσμα να χάνουν οι γηπεδούχοι την ευκαιρία να πάρουν κάτι από το ματς. Έτσι, η Λίβερπουλ έφυγε νικήτρια από την έδρα της Χάντερσφιλντ και να παραμείνει στην κορύφη της βαθμολογίας με τη Σίτι.

Χάντερσφιλντ: Λεσλ, Γιόργκενσεν, Σίντλερ, Λεβ, Χαντεργκιόνα (69′ Μπενζά), Μόουι, Χογκ (90′ + 2′ Ντιακαμπί), Μπίλινγκ (70′ Μουνιέ), Ντουρμ, Πρίτσαρντ, Ντεπουάτρ

Λίβερπουλ: Άλισον, Γκόμες, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Σακίρι, Χέντερσον (46′ Βαϊνάλντουμ), Μίλνερ (77′ Φιρμίνο), Σαλάχ, Στάριτζ, Λαλάνα (69′ Φαμπίνιο)

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024