Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στις νίκες με «ρουκέτα» (1-0)

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στις νίκες με «ρουκέτα» (1-0)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου με δυνατό σουρ του Χατζηθεοδωρίση στο 72'

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες καθώς οι πράσινοι επικράτησαν δύσκολα του Πανιωνίου με 1-0 στο ΟΑΚΑ και μεγάλος πρωταγωνιστής των πράσινων ήταν ένας ακόμα νεαρός παίκτης. Αυτή την φορά δεν ήταν ο Χατζηγιοβάνης ή ο Μπουζούκης αλλά ο Χατζηθεοδωρίδης. Ο νεαρός επιθετικός αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για τον Γιώργο Δώνη καθώς πέρασε στο ματς στο 63’ και εννέα λεπτά αργότερα έστειλε μ’ εντυπωσιακό σουτ την μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ.

Οι πράσινοι συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας την έκτη νίκη τους σ’ εφτά παιχνίδια της φετινής Σούπερ Λίγκα αν και θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος στάθηκε πολύ καλά στο ΟΑΚΑ και δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του τριφυλλιού ξεκίνησαν δυνατά το ματς και είχαν μάλιστα μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Καμπετσής είχε δοκάρι νωρίς στο ματς για τους γηπεδούχους αλλά μετά το 25λεπτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι κυανέρυθροι έβγαλαν κόντρες και απείλησαν την εστία του Παναθηναϊκού.

«Χρυσή» αλλαγή του Δώνη ο Χατζηθεοδωρίδης

Ο Παναθηναϊκός πίεσε την άμυνα των κυανέρυθρων και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους αλλά τα λεπτά περνούσαν χωρίς οι πράσινοι να βρίσκουν γκολ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης έκανε στο 63′ την καθοριστική κίνηση για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Πέρασε στο ματς τον Χατζηθεοδωρίδη και ο νεαρός επιθετικός δικαίωσε τον προπονητή του εννέα λεπτά αργότερα. Το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε ο στράικερ των πράσινων δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κότνικ και ο Παναθηναϊκός πήρε με αυτό το γκολ μια πολύ σημαντική νίκη.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουλιμπαλί, Δώνης (77′ Τζανδάρης), Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (82′ Σέχου), Μπουζούκης, Καμπετσής (63΄Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα

Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Κούρντι, Ντομίνγκες, Κόρμπος (89′ Σεράφ), Ντουρμισάι, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Παπαγεωργίου, Τσιλούλης (55′ Mανθάτης), Μπανανά, Κειτά.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024