Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έμερι: Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο

Έμερι: Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε ενόψει της αναμέτρησης της Άρσεναλ με τη Λέστερ, τονίζοντας πως οι Κανονιέρηδες έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης

Χαλαρός και σίγουρος πως η Άρσεναλ χρειάζεται πολλή δουλειά για να κατακτήσει τον τίτλο παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Ουνάι Έμερι ενόψει Λέστερ, τονίζοντας πως υπάρχουν πολλά θέματα προς βελτίωση στους κανονιέρηδες.

Συγκεκριμένα, ο 46χρονος τεχνικός ήταν «προσγειωμένος» στη συνέντευξη Τύπου, θεωρώντας κάπως υπερβολική την αντίδραση του κόσμου και τα όνειρα για πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν συμφωνώ απόλυτα με την αντίδραση του κόσμου μας. Νομίζω πως πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Για παράδειγμα ο αγώνας με την Φούλαμ ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς, όμως στο πρώτο ημίχρονο σκέφτηκα πως μπορούσαμε καλύτερα» δήλωσε αρχικά ο Έμερι, και πρόσθεσε:«Για εμένα τώρα το πιο σημαντικό είναι να μην προτρέχουμε. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος όπως και στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Δεν έχει αλλάξει κάτι στην ομάδα σε αυτά τα έξι νικηφόρα αποτελέσματα».

Για να καταλήξει: «Χρειαζόμαστε να μείνουμε κοντά στη βαθμολογία με τις καλύτερες ομάδες ομάδες του πρωταθλήματος. Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σε πολλά πράγματα».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024