Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση στο Ηράκλειο για τον Ολυμπιακό

Αποθέωση στο Ηράκλειο για τον Ολυμπιακό

Πλήθος κόσμου περίμενε την αποστολή του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» και αποθέωσε τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ταξίδεψε ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να γνωρίζουν την αποθέωση κατά την άφιξή τους στο «Νίκος Καζαντζάκης».

Οι οπαδοί των Πειραιωτών κατέκλυσαν το αεροδρόμιο και το έκαναν τη νύχτα-μέρα για χάρη του Πέδρο Μαρτίνς και των ποδοσφαιριστών του. «Θρύλε η Κρήτη το δεύτερό σου σπίτι», ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα, με τους Ερυθρόλευκους φιλάθλους να δημιουργούν ένα μικρό Καραϊσκάκη!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού επεφύλασσε θερμή υποδοχή στους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας, η οποία το βράδυ της Κυριακής θα τα δώσει όλα στο Γεντί Κουλέ για το τρίποντο. Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν πάρα πολλοί οπαδοί των Πειραιωτών, οι οποίοι θα δώσουν ερυθρόλευκο χρώμα στις κερκίδες και θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν την ομάδα τους να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μετά την αποθεωτική υποδοχή των Ερυθρόλευκων οπαδών, ανάρτησε στα social media μια φωτογραφία με την Κρήτη στα κόκκινα και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Θρύλε η Κρήτη το δεύτερό σου σπίτι».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024