Μακεδονικό: Το… μισό VMRO απαιτεί άμεση ψηφοφορία στη Βουλή
«Ζητάμε από τον πρόεδρο της Βουλής να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία της ψηφοφορίας για να δείτε ότι δεν υπάρχει πλειοψηφία δύο τρίτων για συνταγματικές τροποποιήσεις» δήλωσε ο βουλευτής και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Αντόνιο Μιλοσόσκι
Την ώρα που δημοσιεύματα σκοπιανών ΜΜΕ επικαλούνται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Ζάεφ έχει εξασφαλίσει τον αριθμό των 80 βουλευτών που απαιτούνται για να προχωρήσει η διαδικασία των συνταγματικών αλλαγών, το VMRO-DPMNE επιμένει σταθερό στη γραμμή του, ζητώντας από τον Ζάεφ να γίνει άμεσα η ψηφοφορία στη Βουλή.
Λίγη ώρα πριν την έναρξη της σημερινής διαδικασίας, βουλευτές του κόμματος, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, δήλωσαν πως «η βούληση του λαού είναι ισχυρότερη από την πίεση σε αρκετούς βουλευτές».
Άξιο αναφοράς, πάντως, είναι το γεγονός ότι στη συνέντευξη δεν παρευρέθησαν όλοι οι βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ενισχύοντας τα σενάρια περί εξασφάλισης της απαιτούμενης πλειοψηφίας από την πλευρά Ζάεφ.
«Έχουν περάσει 19 ημέρες από το αποτυχημένο δημοψήφισμα στο οποίο ο λαός δήλωσε ότι δεν υπήρξε απόφαση που να δίνει εντολή για συνταγματικές αλλαγές. Η κυβέρνηση καθυστερεί την ψηφοφορία, αγνοώντας ότι η λαϊκή βούληση είναι πιο σημαντική από τις πιέσεις στους βουλευτές. Ζητάμε από τον πρόεδρο της Βουλής να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία της ψηφοφορίας για να δείτε ότι δεν υπάρχει πλειοψηφία δύο τρίτων για συνταγματικές τροποποιήσεις» δήλωσε ο βουλευτής και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Αντόνιο Μιλοσόσκι.
Πρόσθεσε δε, ότι οι βουλευτές θα ψηφίσουν σύμφωνα με τη βούληση του λαού, η οποία, όπως είπε, είναι ισχυρότερη από την πίεση σε αρκετούς βουλευτές.
- Σαράντος Καργάκος: Τ’ Αρχαία μάς πέφτουνε βάρος
- Φοινικούντα: Ενώπιον της ανακρίτριας ξανά σήμερα οι δύο 22χρονοι για τη διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ
- Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Πειραιά
- Είναι αυτό το χειρότερο αθλητικό ντεμπούτο όλων των εποχών; Η 21χρονη τενίστρια που έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους
- Γιώργος Βασιλείου: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου
- Συνελήφθη 22χρονος – Έτρεχε με 167 χλμ στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών
- Eurocup Γυναικών: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη «μάχη» των «16»
- Σε κατάσταση σοκ οι κάτοικοι στη Μύκονο με τους φουσκωμένους λογαριασμούς του νερού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442