Σε ποιες θύρες έχουν μείνει εισιτήρια για το ματς της ΑΕΚ με την Μπάγερν

Τα εισιτήρια που έχουν απομείνει για το παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου είναι ελάχιστα και όσοι επιθυμούν να βρεθούν στο ΟΑΚΑ πρέπει να σπεύσουν πριν να είναι αργά

«Φρενίτιδα» επικρατεί στους φίλους της ΑΕΚ για το ματς της τρίτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Τα εισιτήρια που έχουν μείνει απούλητα είναι ελάχιστα, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να κατακλύζουν το ΟΑΚΑ για να δουν την ομάδα τους απέναντι στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Τα «μαγικά χαρτάκια» που είναι ακόμη διαθέσιμα βρίσκονται στις θύρες 4, 21, 28, 29, 31, 32 και 34, ωστόσο αναμένεται να εξαντληθούν σε μικρό χρονικό διάστημα. Ηλεκτρονικά έχουν μείνει κάποια ακόμα εισιτήρια στη Θύρα 21 με 15 ευρώ, στη Θύρα 4 με 20 ευρώ, στη Θύρα 28 με 40 ευρώ και στη Θύρα 29 με 50 ευρώ.

Αύριο θα υπάρχουν κάποια «μαγικά χαρτάκια» στη Θύρα 34 με 15 ευρώ και στις Θύρες 31-32 με 20 ευρώ. Όσο για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, έχουν μείνει λίγα ακόμα εισιτήρια στις Θύρες 4 και 21.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν μεγάλα περιθώρια να ανοίξουν περισσότερες θύρες στο ΟΑΚΑ, με την προπώληση των απλών εισιτηρίων να έχει ξεπεράσει τα 35.000 εισιτήρια. Όπως τονίζεται από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, όποιος φίλος της ΑΕΚ θέλει να προμηθευτεί κάποιο «μαγικό χαρτάκι» θα πρέπει να βιαστεί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Ανησυχεί πολύ» ο Γκουτέρες για το ενδεχόμενο ισραηλινής εισβολής στη Ράφα

Ο Αντόνιο Γκουτέρες ανησυχεί πολύ από τις ενδείξεις για μεγάλης κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση του Ισραήλ στη Ράφα και ζητά «το κάτι παραπάνω» προκειμένου να συμφωνηθεί κατάπαυση του πυρός.

Σύνταξη ΙΝ

Τουλάχιστον 5 νεκροί από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Ράφα

Θέατρο εντατικών ισραηλινών αεροπορικών βομβαρδισμών παραμένει η Ράφα, που μέχρι στιγμής έχουν δολοφονήσει τουλάχιστον 5 ανθρώπους και έχουν τραυματίσει αρκετούς άλλους.

Σύνταξη ΙΝ

Οι ΗΠΑ εξετάζουν τη συμφωνία της Χαμάς στην πρόταση για κατάπαυση του πυρός

«Επί του παρόντος εξετάζουμε αυτή την απάντηση» της Χαμάς, δήλωσε ο εκπρόσωπος του συμβουλίου εθνικής ασφαλείας της αμερικανικής προεδρίας, χωρίς να πει σε τι ακριβώς συμφώνησε η ισλαμιστική οργάνωση.

Σύνταξη ΙΝ

Το Κατάρ στέλνει αντιπροσωπεία στο Κάιρο για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις

«Η αντιπροσωπεία του Κατάρ θα μεταβεί το πρωί (...) στην Αίγυπτο για να ξαναρχίσουν οι έμμεσες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στα δυο μέρη», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών του Εμιράτου.

Σύνταξη ΙΝ

Bασιλιάς Αμπντάλα στον Μπάιντεν: Η διεθνής κοινότητα πρέπει να αποτρέψει μια νέα σφαγή στη Γάζα

Ο βασιλιάς της Ιορδανίας «προειδοποίησε πως η ισραηλινή επίθεση στη Ράφα, όπου έχουν εκτοπιστεί 1,4 εκατομμύριο Παλαιστίνιοι λόγω του πολέμου, απειλεί να οδηγήσει σε μια νέα σφαγή».

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007