Ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι από τους πιο φαντεζί παίκτες του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και να δημιουργεί πολλά προβλήματα στους αντίπαλους αμυντικούς. Ο 22χρονος εξτρέμ είναι ένα από τα βασικά γρανάζια των Ερυθρόλευκων και ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά πάνω του, προκειμένου οι Πειραιώτες να πετύχουν τους στόχους τους.
Το βράδυ της Παρασκευής ο νεαρός άσος ανέβασε στα social media μια φωτογραφία από τα νέα του παπούτσια, με τα οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θα είναι… άπιαστος! «Τα νέα μου Mercurial. Με αυτά δεν θα μπορείτε να με πιάσετε…», έγραψε στο μήνυμά του!
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τη νοοτροπία νικητή που έχει εμφυσήσει στις ομάδες του ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζονται και οι Μιλγουόκι Μπακς, όπως ανάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ.