Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πιάτεκ: Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος

Πιάτεκ: Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος

Ο Κρίστοφ Πιάτεκ μίλησε για το ερχόμενο παιχνίδι με τη Γιουβέντους, αποθέωσε τον Ρονάλντο, ενώ απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του

Η Γιουβέντους υποδέχεται την Τζένοα το Σάββατο για την 9η αγωνιστική της Serie A και ο παίκτης-αποκάλυψη των «ροσομπλού», Κρίστοφ Πιάτεκ, προχώρησε σε δηλώσεις πριν το παιχνίδι.

«Αυτή την στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι απέναντι στη Γιουβέντους. Θα  είναι πολύ δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα της Ιταλία και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρω τον Σέζνι, αφού είμαστε μαζί στην εθνική Πολωνίας και ελπίζω να αγωνιστεί το Σάββατο» είπε.

Όσον αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πιάτεκ δήλωσε: «Ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή και για μένα ο κορυφαίος που υπήρξε ποτέ».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του, απάντησε: «Είμαι παίκτης της Τζένοα αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια και είμαι συγκεντρωμένος σε αυτά. Αγαπώ τους οπαδούς της ομάδας».

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024