Αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου στην εθνική Γερμανίας ο Μερτεζάκερ

Αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου στην εθνική Γερμανίας ο Μερτεζάκερ

Έτοιμος να βοηθήσει ξανά την ομάδα που υπηρέτησε τόσα χρόνια ο παλαίμαχος αμυντικός

Η εθνική Γερμανίας βιώνει μια πρωτοφανή κρίση το τελευταίο πεντάμηνο και άπαντες στο στρατόπεδο της «Μάνσαφτ» προσπαθούν να βρουν μια λύση.

Μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, αλλά και το απογοητευτικό ξεκίνημα στο Nations League, αποφασίστηκε η σύσταση μιας ειδικής συμβουλευτικής επιτροπής.

Μέλος αυτής θα είναι και ο Περ Μερτεζάκερ, ο οποίος για πολλά χρόνια υπήρξε πιστός «στρατιώτης» της. Ο 34χρονος αμυντικός αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το περασμένο καλοκαίρι και από τότε εργάζεται στις ακαδημίες της Άρσεναλ, δουλειά την οποία θα συνεχίσει να κάνει.

Την πρόσληψη του Μερτεζάκερ αποκάλυψε στην «Bild» ο γενικός διευθυντής των «πάντσερ», Όλιβιερ Μπίρχοφ.

«Ο Περ θα είναι μέρος μιας νέας συμβουλευτικής επιτροπής που θα αποτελείται από ειδικούς. Ανυπομονεί για τη νέα αυτή πρόκληση και έχει να μας δώσει πολλές ενδιαφέρουσες ιδέες και γνώμες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να αναφερθεί πως σε βάθος δεκαετίας με την εθνική ομάδα (2004-14), ο 34χρονος αγωνίστηκε συνολικά 104 φορές με το εθνόσημο, ενώ πανηγύρισε και την κατάκτηση του Μουντιάλ το 2014.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Ρόμα-Αταλάντα 1-1: Εχασαν μεγάλη ευκαιρία οι γηπεδούχοι – Ο Τσιμίκας μπήκε στο 77’

Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.

Σύνταξη

Η Σαρλίζ Θερόν προειδοποιεί τον Τιμοτέ Σαλαμέ ότι το ΑΙ θα αντικαταστήσει τη δουλειά του

Η Σαρλίζ Θερόν κλήθηκε να σχολιάσει την αμφιλεγόμενη δήλωση του Τιμοτέ Σαλαμέ σχετικά με την όπερα και τον χορό, λέγοντας ότι δεν πρέπει να κατακρίνουμε άλλες μορφές τέχνης.

Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη
Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη

Κατασχέθηκαν έπειτα από καταδίωξη 1,6 τόνοι κοκαΐνης ανοιχτά της Δομινικανής Δημοκρατίας

Το φορτίο βρέθηκε χθες Παρασκευή σε πλοίο που αναχαιτίστηκε στα ανοικτά των νότιων ακτών της χώρας αυτής της Καραϊβικής κατά τη διάρκεια κοινής επιχείρησης της υπηρεσίας καταπολέμησης των ναρκωτικών και της DEA

Σύνταξη

Άρθρο παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα – «Ώρα ευθύνης»

«Ως πότε θα ανεχόμαστε μια κυβέρνηση συνώνυμη της διαφθοράς» σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας ότι είναι «ζωτική ανάγκη» ένα μεγάλο δημοκρατικό «ξεβόλεμα» και μια νέα ισχυρή κυβερνώσα Αριστερά.

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Exit mobile version