
Αντιδράσεις προκαλεί η παρουσία του Ρουβίκωνα στη Φιλοσοφική
Η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής ζητά να από τον Ρουβίκωνα να σταματήσει κάθε δραστηριότητα εντός της Σχολής και να αποχωρήσει αμέσως από αυτήν
Aλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί η παρουσία της ομάδας «Ρουβίκωνας» στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών.
Όπως ανακοινώθηκε από την Κοσμητεία της Σχολής «σήμερα το πρωί, εξωπανεπιστημιακά άτομα, τα οποία αυτοπροσδιορίζονται ως «Ελληνική Σοσιαλιστική Αντίσταση» (ΕΣΑ), εισήλθαν στον χώρο της Σχολής, ανέγραψαν συνθήματα με την επωνυμία ΕΣΑ και σχεδίασαν αγκυλωτό σταυρό στην πόρτα και στους τοίχους της αίθουσας 516 καθώς και σε παρακείμενους χώρους. Προέβησαν επίσης σε ρίψη σχετικού έντυπου υλικού.
Η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής καταδικάζει έντονα τις συγκεκριμένες ενέργειες, οι οποίες συνδέονται με την πρόσφατη κατάληψη του εν λόγω χώρου από την «Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας». Δεδομένης της παρατηρούμενης κλιμάκωσης, προκαλείται μεγάλη ανησυχία για την ασφάλεια φοιτητών/φοιτητριών, εργαζομένων και υποδομών της Σχολής. Η Κοσμητεία απαιτεί η αυτοαποκαλούμενη ΕΣΑ και κάθε εξωπανεπιστημιακό στοιχείο να μείνουν μακριά από τη Σχολή, η δε «Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας» να σταματήσει κάθε δραστηριότητά της εντός της Σχολής και να αποχωρήσει αμέσως από αυτήν».
- Στους Σίξερς θα συνεχίσει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς! – Υπέγραψε για δύο χρόνια (pic)
- Τραγωδία στην Πορτογαλία: Νεκρό κοριτσάκι 18 μηνών – Εμεινε για οκτώ ώρες ξεχασμένο σε σχολικό
- Ο Τραμπ παίζει στο Ιράν «με άδειο ρεζερβουάρ»
- Ο Νετανιάχου επιβεβαίωσε συνάντηση με Τραμπ, ενώ το Ιράν πλήττει αμερικανικές βάσεις στον Περσικό Κόλπο
- «Ουδεμία σχέση έχουμε» – Ο Χρήστος Θηβαίος για την εκδήλωση της Μαρίας Καρυστιανού στη Λάρισα
- Ηράκλειο: 22χρονη εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο να μεταφέρει 19 κιλά κάνναβης



