
«Ο Περέιρα μου τηλεφωνούσε πριν από αγώνες της Μπενφίκα»
Σε προ τριετίας συνέντευξή του στην AS, πρώην διεθνής ρέφερι αποκάλυψε πράγματα για τον Βίτορ Περέιρα και «το έργο» του στην Πορτογαλία, που θα έπρεπε ίσως να προβληματίσουν την ΕΠΟ
Ο 5ος ορισμός ξένου διαιτητή είναι γεγονός. Φυσικά αναφερόμαστε στο επερχόμενο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Σχεδόν το συνηθίσαμε πια. Από τον τελικό του κυπέλλου, στα διαδοχικά ντέρμπι της Superleague. Aνακοινώνονται τα ονόματα των διαιτητών, και ξεχωρίζει ένα λόγω εθνικότητας. Ισπανός, Φινλανδός, Ελβετός, Δανός (ο περίφημος Κριστόφερσεν του ΑΕΚ-Ολυμπιακός), τώρα Ιταλός. Αν μη τι άλλο μπορούμε να καμαρώνουμε για τον multikulti χαρακτήρα της διαιτησίας στα μέρη μας. Αναγκαίο βέβαια από την στιγμή που χάθηκε πλέον οριστικά η εμπιστοσύνη στους Έλληνες ρέφερι. Απολύτως ενδιαφέρον αν αναλογιστεί κανείς ότι συμβαίνει υπό την αιγίδα της UEFA που επί της ουσίας έχει πλέον και την ευθύνη μέσω του αφεντικού της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα.
- Απαρηγόρητη η Ντενίζ Ρίτσαρντς για τον θάνατο του Πάτρικ Μαλντούν
- Η ερωτική χημεία δεν φέρνει την τέλεια σχέση
- Οι μάγισσες επιστρέφουν: Μπούλοκ και Κίντμαν στα Μαγικά Φίλτρα 2 – Πρώτο τρέιλερ
- Οι Δήμοι φτιάχνουν τα δικά τους 112 – «Βρίσκεστε στην υπόγεια διάβαση Χ. Αποφύγετε τη στροφή δεξιά, κίνδυνος εγκλωβισμού»
- «Γιατί μας αντιπαθούν στη Μέση Ανατολή;» – Η ιστορική απάντηση του Κένεντι που ξέχασαν όλοι οι πρόεδροι
- Ώρα για «θεσμικές απαντήσεις» από την Κοβέσι – Τι θα συζητήσει με τον Γ. Φλωρίδη







