
Διπλές αποθεραπείες για Μαουρίτσιο
Σύμφωνα με το ιατρικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι Μαουρίτσιο και Πέλκας ξεκίνησαν τις αποθεραπείες τους προκειμένου να επανέλθουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις προπονήσεις.
Ο Ζοσέ Μαουρίτσιο, ξεκίνησε εντατικό πρόγραμμα θεραπειών και μάλιστα διπλές προκειμένου να επανέλθει πιο γρήγορα στην αγωνιστική δράση μετά την ρήξη έσω πλαγίου που υπέστη. Ο Δημήτρης Πέλκας ακολουθεί και αυτός το δικό του ατομικό πρόγραμμα, για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.
Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ζέσταμα με μπάλα, παιχνίδια αντοχής τρεις εναντίον τριών και τακτική. Οι μεσοεπιθετικοί ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην ανάπτυξη και το τελείωμα των φάσεων και οι αμυντικοί στην ανασταλτική λειτουργία. Την Πέμπτη (18/10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
- Αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (vid)
- Σιδηρόδρομος: Πόλεμος στους εργαζόμενους και αποκομμένη περιφέρεια – «Και μετά τις βελτιώσεις 25 χρόνια πίσω θα είμαστε»
- Οι ΗΠΑ κατέλαβαν πλοίο που προσπάθησε να σπάσει τον αποκλεισμό – Τραμπ: Του ανοίξαμε τρύπα στο μηχανοστάσιο
- Super League: Η βαθμολογία των playoffs μετά τις νίκες ΑΕΚ και Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-2: Εξαιρετικοί οι «ερυθρόλευκοι» στη Λεωφόρο, έμειναν «ζωντανοί» για τον τίτλο! (vids)
- O άγνωστος «βασιλιάς των χημικών» που είναι εγκλωβισμένος στα στενά του Ορμούζ




