
Με τρομερά κέφια ξεκίνησε την σεζόν ο Αντετοκούνμπο
Οι Μπακς επικράτησαν με 113-112 μέσα στη Σαρλότ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νικηφόρα πρεμιέρα των Μπακς στη σεζόν 2018-19, μέσα στη Σαρλότ, απέναντι στους Χόρνετς. Σημείωσε double double (25 πόντοι-18 ριμπάουντ), αλλά και τις δύο νικητήριες βολές στο τέλος, 23,7 δευτερόλεπτά πριν τη λήξη, επιτρέποντας στους Μιλγουόκι Μπακς να πανηγυρίσουν με 113-112 μέσα στη Σαρλότ.
Πάντως ο Έλληνας σούπερ σταρ, ηγέτης της ομάδας του Μιλγουόκι, υποστήριξε ότι χρειάζεται ακόμα περισσότερη δουλειά, για να εμφανιστούν καλύτεροι οι Μπακς στη συνέχεια.
«Πρέπει να κάνουμε ακόμα καλύτερη δουλειά, να προσέχουμε τη μπάλα, να τρέξουμε στην επίθεση και να μην επιτρέψουμε στις ομάδες να επιστρέφουν», είπε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα.
“We got to do a better job of taking care of the ball, running our offense and not allowing teams to come back.”
Giannis on the Bucks opening night win: pic.twitter.com/rI2vg1jXpF
— Milwaukee Bucks (@Bucks) 18 Οκτωβρίου 2018
- Νέα ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Εξακολουθεί να μην χρειάζεται σχόλιο…» (video)
- Λάρισα: Σε εξέλιξη επιχείρηση του «ελληνικού FBI» για εξάρθρωση κυκλώματος εκβιασμών και απάτης
- Έκθεση για τη Δικαιοσύνη στον Κόσμο: Η ουτοπία ως απάντηση στην εποχή των «πολυκρίσεων»
- Ο Βασίλης Κώστας μιλά για τι τον εμπνέει στην ηπειρωτική μουσική
- Οι οπαδοί της Κοπεγχάγης αποχαιρέτησαν τον Μάριο Οικονόμου (pic)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Εξαρθρώθηκε το κύκλωμα με τις παράνομες επιδοτήσεις σε Κοζάνη και Αγρίνιο – 14 συλλήψεις


