
Με τρομερά κέφια ξεκίνησε την σεζόν ο Αντετοκούνμπο
Οι Μπακς επικράτησαν με 113-112 μέσα στη Σαρλότ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νικηφόρα πρεμιέρα των Μπακς στη σεζόν 2018-19, μέσα στη Σαρλότ, απέναντι στους Χόρνετς. Σημείωσε double double (25 πόντοι-18 ριμπάουντ), αλλά και τις δύο νικητήριες βολές στο τέλος, 23,7 δευτερόλεπτά πριν τη λήξη, επιτρέποντας στους Μιλγουόκι Μπακς να πανηγυρίσουν με 113-112 μέσα στη Σαρλότ.
Πάντως ο Έλληνας σούπερ σταρ, ηγέτης της ομάδας του Μιλγουόκι, υποστήριξε ότι χρειάζεται ακόμα περισσότερη δουλειά, για να εμφανιστούν καλύτεροι οι Μπακς στη συνέχεια.
«Πρέπει να κάνουμε ακόμα καλύτερη δουλειά, να προσέχουμε τη μπάλα, να τρέξουμε στην επίθεση και να μην επιτρέψουμε στις ομάδες να επιστρέφουν», είπε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα.
“We got to do a better job of taking care of the ball, running our offense and not allowing teams to come back.”
Giannis on the Bucks opening night win: pic.twitter.com/rI2vg1jXpF
— Milwaukee Bucks (@Bucks) 18 Οκτωβρίου 2018
- Ουκρανία: 2 νεκροί και 8 τραυματίες σε ρωσικά πλήγματα στην Οδησσό
- Το Ιράν ανταποδίδει τα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε εγκαταστάσεις τους στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ


