
Ολυμπιακός: Ποια παιχνίδια χάνει ο Στρέλνιεκς που υπέστη θλάση
Με θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό επέστρεψε από τη Βοτόρια ο Γιάνις Στρέλνιεκς του Ολυμπιακού
Σφίξιμο στον δεξιό προσαγωγό αισθάνθηκε ο Γιάνις Στρέλνιεκς στη διάρκεια του εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπασκόνια (νίκη 85-80 για τους Ερυθρόλευκους) και άμα τη επιστροφή στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού.
Ο διεθνής Λετονός θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 10 μέρες, γεγονός που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τα ματς με Αρμάνι Μιλάνο και Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Ευρωλίγκα, αλλά και από τους αγώνες με Ήφαιστο Λήμνου (εντός) και Άρη (εκτός) για την Basket League.
Στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπασκόνια ο Στρέλνιεκς αγωνίστηκε για 11:58 λεπτά, έχοντας 10 πόντους με 3/3 δίποντα και 4/4 βολές, ενώ έδωσε και μία ασίστ, συγκεντρώνοντας 12 πόντους στο σύστημα ranking.
- Ουκρανία: Η ΕΕ εξετάζει τον περιορισμό της προστασίας των Ουκρανών που βρίσκονται σε στρατεύσιμη ηλικία
- Πέρασε από την Βουλή των ΗΠΑ νομοσχέδιο για βοήθεια στην Ουκρανία και κυρώσεις στη Ρωσία
- Απάντηση του προέδρου της Κούβας στις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον του και μελών της οικογένειας Κάστρο
- Βολιβία: Οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη στον δεξιό πρόεδρο – Μαζικές κινητοποιήσεις με αίτημα την παραίτησή του
- Μεξικό: 4 αποκεφαλισμένα πτώματα βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο πίσω από το κτίριο του κοινοβουλίου της Γκερέρο
- Ο Στάρμερ καλεί τον Μασκ να σταματήσει να παρεμβαίνει στην πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου



