Η Super League το προσεχές σαββατοκύριακο περνάει το μήνυμα της κατά του ρατσισμού μέσα από τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής. Η διοργανώτρια αρχή αφιέρωσε την έβδομη αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος στον αγώνα κατά του ρατσισμού, σε μία πανευρωπαϊκή προσπάθεια σε συνεργασία με την FARE (Football Against Racism in Europe).

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε επί του θέματος η Λίγκα:

«Η Super League, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας κατά του Ρατσισμού – Football People Action Weeks – σε συνεργασία με την Fare (Football Against Racism in Europe), επίσημο συνεργάτη της UEFA, αφιερώνει την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, (20-22 Οκτωβρίου 2018), στον αγώνα κατά του Ρατσισμού.

Το μεγάλο αυτό κίνημα έχει σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τη φίλαθλη κοινή γνώμη, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης και όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να διαχωρίζονται και να απομονώνονται λόγω φυλετικών ή άλλων κριτηρίων.

Το ποδόσφαιρο προάγει τις αξίες της ενσωμάτωσης νέων και ατόμων που προσπαθούν να κάνουν το ποδόσφαιρο ένα παιχνίδι για όλους, ανεξάρτητα από το ποιοι είμαστε, που βρισκόμαστε και ποιες είναι οι πεποιθήσεις μας.
Σε όλα τα γήπεδα της Super League, την 7η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, οι ποδοσφαιριστές θα αναρτήσουν πανό με μηνύματα κατά του ρατσισμού, βγάζοντας “κόκκινη κάρτα” στη ρητορική μίσους και τη μισαλλοδοξία».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο