Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάσμε: «Να κρατήσουμε απόρθητη την έδρα μας»

Λάσμε: «Να κρατήσουμε απόρθητη την έδρα μας»

Ο Στεφάν Λάσμε μίλησε για την χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπάγερν Μονάχου αλλά και για τον επόμενο αγώνα του τριφυλλιού κόντρα στην Γκραν Κανάρια.

Την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου αλλά και για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στην Γκραν Κανάρια μίλησε ο Στεφάν Λάσμε σε δηλώσεις που παραχώρησε στα κανάλια της NOVA.

Εκτός των δυο παιχνιδιών της Ευρωλίγκας, ο έμπειρος παίκτης του «τριφυλλιού» στάθηκε και για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό αλλά και για την αναγνώριση που είχε και από τους υπόλοιπους αρχηγούς της διοργάνωσης.

Διαβάστε τι ανέφερε ο Γκαμπονέζος σέντερ του Παναθηναϊκού στην NOVA:

Για την αναμέτρηση με την Μπάγερν: «Είναι ένα καλό μάθημα, έγιναν αρκετά λάθη είναι μία ήττα που κοστίζει και θα επιστρέψουμε, όπως είπε και ο Νικ Καλάθης. Δεν πρέπει να έχουμε μικρή μνήμη. Πρέπει να σκεφτούμε και το επόμενο ματς με την Γκραν κανάρια».

Για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Γκραν Κανάρια: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Είναι σκληρή ομάδα της ACB και έχει καλούς ψηλούς και αθλητική περιφέρεια. Θα ξεκουραστούμε σήμερα και θα προπονηθούμε και αύριο θα πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. Είναι ένα must win παιχνίδι»

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα και να τα καταφέρουμε. Νιώθω καλά, λατρεύω το μπάσκετ και την Αθήνα»

Για το γεγονός ότι το ψήφισαν οι αρχηγοί της Ευρωλίγκας: «Το εκτιμώ πολύ αυτό. Είμαι αρκετό καιρό εδώ. Εκτιμώ την ψηφοφορία, αλλά το να μην μιλάνε για μένα πολύ σημαίνει πως δεν χρειάζεται να πουν πολλά. Αυτό που θέλουμε είναι να πάμε τον Παναθηναϊκό εκεί που πρέπει. Δεν με νοιάζουν τα προσωπικά βραβεία, αλλά το πώς θα βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό να νικάει».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024